• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмасови материи - машини за индустрията

Резултати за

Пластмасови материи - машини за индустрията

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. NEUBAUER GMBH KUNSTSTOFFBEARBEITUNGEN

    Германия

    Предприятието NEUBAUER GMBH KUNSTSTOFFBEARBEITUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  2. NAGEL

    Германия

    Предприятието NAGEL, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  3. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  4. KIRCHMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KIRCHMANN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - машини за индустрията, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  5. RICHTER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Германия

    Предприятието RICHTER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Creglingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ILATEC GMBH

    Германия

    Предприятието ILATEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  2. DS-FASERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DS-FASERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Grosselfingen, Германия.

  3. PICOPLAST

    Германия

    Предприятието PICOPLAST, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  4. PUR-TECH GMBH

    Германия

    Предприятието PUR-TECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  5. WETEC FASERVERBUNDBAUTEILE

    Германия

    Предприятието WETEC FASERVERBUNDBAUTEILE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  1. LUHPP - LUSTIG HIGH PERFORMANCE PLASTICS

    Германия

    Предприятието LUHPP - LUSTIG HIGH PERFORMANCE PLASTICS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  2. W. LÜTHE

    Германия

    Предприятието W. LÜTHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Murg, Германия.

  1. BS INDUSTRIEVERTRETUNGEN BURKHARD SCHAAB E.K.

    Германия

    Предприятието BS INDUSTRIEVERTRETUNGEN BURKHARD SCHAAB E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

  2. LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K

    Германия

    Предприятието LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. SINA-KLISCHEE GMBH

    Германия

    Предприятието SINA-KLISCHEE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  4. ZSCHERNITZ KUNSTSTOFFRECYCLING U. HANDEL UG & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZSCHERNITZ KUNSTSTOFFRECYCLING U. HANDEL UG & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  5. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието CARBONTEC ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  6. TAO TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието TAO TECHNOLOGIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Спояване на пластмаси - машини, Ултразвукови системи - Преработка на пластмаси, Обща механика - работа с материали на клиента, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  8. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  1. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  2. F. J. PFEFFER FORMENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието F. J. PFEFFER FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  3. IDVA GMBH

    Германия

    Предприятието IDVA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Freiburg Im Breisgau, Германия.

  4. INFINEX KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието INFINEX KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Haiterbach, Германия.

  5. PAMA-VAC

    Германия

    Предприятието PAMA-VAC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, Помпи, Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, и Помпи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. INSTITUT FÜR KUNSTSTOFF- UND ENTWICKLUNGSTECHNIK IKET

    Германия

    Предприятието INSTITUT FÜR KUNSTSTOFF- UND ENTWICKLUNGSTECHNIK IKET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на injection moulds, extrusion, и flowmeters. Седалището му е в/ъв Horb Am Neckar, Германия.

  7. AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON

    Германия

    Предприятието AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  8. PLASTEC GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Cleebronn, Германия.

  9. NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  10. THIEME GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието THIEME GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пластмасови материи - машини за индустрията

Брой резултати

42 Фирми

Категория