• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • equipment construction

Резултати за

Equipment construction

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. FLEXTEC GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    flextec GmbH is a medium-sized company that was founded in 2005 by today's shareholder and director Alexander Fritz. It was a logical further development that emerged from the success of Fritz Elektronik e.K., which had already existed since 1996. In the field of electrical engineering and electronic equipment, we have specialised in the development and manufacture of customer-specific products as custom production/prototypes or small batches, complemented by the associated services. Specifically, the flextec range currently includes: Customer-specific manufacture of cables and cable harnesses, laying out and fitting printed circuit boards (SMD, classic), development of hardware and software for electrical and electronic test equipment, construction and manufacture of mechanical devices incl. housing, manufacture of customer-specific electrical measuring equipment.

  2. WECKENMANN ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WECKENMANN ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Строителни машини, и concrete formwork panels. Седалището му е в/ъв Dormettingen, Германия.

  3. EDITRONIC GMBH

    Германия

    Предприятието EDITRONIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Сигнализация - системи и инсталации, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Сигнализация - системи и инсталации. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. HYDRAULIK- UND ZUGANGSTECHNIK HELLEBRANDT E.K.

    Германия

    Предприятието HYDRAULIK- UND ZUGANGSTECHNIK HELLEBRANDT E.K., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Кранове и мостови кранове, Издигане - техника, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Кранове и мостови кранове, и Издигане - техника. Седалището му е в/ъв Oberrot, Германия.

  5. RENTFAIR

    Германия

    Предприятието RENTFAIR, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KWG KRANBAU- UND WARTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието KWG KRANBAU- UND WARTUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Heiningen, Германия.

  2. HMF LADEKRANE UND HYDRAULIK GMBH

    Германия

    Предприятието HMF LADEKRANE UND HYDRAULIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  3. REINER REICHERT

    Германия

    Предприятието REINER REICHERT, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sinzheim, Германия.

  4. THYSSENKRUPP AUFZÜGE DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието THYSSENKRUPP AUFZÜGE DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Товароподемници и строителни асансьори, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Въжени линии, лифтове, влекове, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Dornstadt, Германия.

  5. WHB WALTER HACK

    Германия

    Предприятието WHB WALTER HACK, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hemsbach, Германия.

  1. SCHMIDT AUFZÜGE MEDEBACH GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIDT AUFZÜGE MEDEBACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Товароподемници и строителни асансьори, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Въжени линии, лифтове, влекове, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  2. IMAK-VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието IMAK-VERTRIEBS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, и Пневматични инсталации. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  1. BOROX INTERNATIONAL AB

    Германия

    Предприятието BOROX INTERNATIONAL AB, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Gäufelden, Германия.

  2. STROBACH CONTAINER GMBH

    Германия

    Предприятието STROBACH CONTAINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  3. CODE3 FIREPLAN

    Германия

    Предприятието CODE3 FIREPLAN, e Производител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, Аларми и наблюдение - техника и системи, Домашно осветление и аксесоари, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, Аларми и наблюдение - техника и системи, и Домашно осветление и аксесоари. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  4. LUIS BAND SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието LUIS BAND SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Pliezhausen, Германия.

  5. INNOKRAN GMBH

    Германия

    Предприятието INNOKRAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Кранове и мостови кранове, Лека метална конструкция, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, и Кранове и мостови кранове. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

  6. CHRISTIAN & KARL NEUDECK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN & KARL NEUDECK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  7. KONTEJNERSKI SISTEMI D.O.O.

    Германия

    Предприятието KONTEJNERSKI SISTEMI D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  8. WEBER FIBERTECH

    Германия

    Предприятието WEBER FIBERTECH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  1. LUKA GMBH

    Германия

    Предприятието LUKA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. MONIKA BECKER

    Германия

    Предприятието MONIKA BECKER, e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Компресори, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Компресори. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  3. TREPPENLIFT VERBUND IN DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието TREPPENLIFT VERBUND IN DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Асансьори, Товароподемници и строителни асансьори, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  4. RUTHMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RUTHMANN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  5. RAUSCH-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието RAUSCH-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Превозни средства за инвалиди, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Превозни средства за инвалиди, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  6. WEISS GMBH TECHNOLOGIE FÜR FAHR- UND HEBEBEWEGUNGEN

    Германия

    Предприятието WEISS GMBH TECHNOLOGIE FÜR FAHR- UND HEBEBEWEGUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  7. OTIS GMBH

    Германия

    Предприятието OTIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Товароподемници и строителни асансьори, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Въжени линии, лифтове, влекове, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  8. ARBAU BAUMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието ARBAU BAUMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Güglingen, Германия.

  9. DAKO GMBH

    Германия

    Предприятието DAKO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Асансьори, Товароподемници и строителни асансьори, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Асансьори. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. SPEED & SPORT CABRIOVERDECKE GMBH

    Германия

    Предприятието SPEED & SPORT CABRIOVERDECKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, и Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Equipment construction

Брой резултати

135 Фирми

Категория