• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • metal coatings

Резултати за

Metal coatings

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. WERNER BRIEL CHEM.-TECHN. PRÄPARATE

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WERNER BRIEL CHEM.-TECHN. PRÄPARATE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  3. KCN SYSTEMS INH. ROLF BLAESS

    Германия

    Предприятието KCN SYSTEMS INH. ROLF BLAESS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластифициране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Holzmaden, Германия.

  4. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Германия

    Предприятието MICRO + HEGA SURFACES GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Обработващи машини за формоване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Freiberg Am Neckar, Германия.

  5. MIRRORINOX GMBH

    Германия

    Предприятието MIRRORINOX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EIFELER SÜD-COATING GMBH

    Германия

    Предприятието EIFELER SÜD-COATING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  2. HUMIDEX

    Германия

    Предприятието HUMIDEX, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Achstetten, Германия.

  3. PERSON METALLBAU- UND BRENNSCHNEIDETECHNIK EK

    Германия

    Предприятието PERSON METALLBAU- UND BRENNSCHNEIDETECHNIK EK, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Ringsheim, Германия.

  4. RN-CERAMIC GMBH

    Германия

    Предприятието RN-CERAMIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Плъзгащи лагери, Кристални съдове, Художествена стъклария, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Плъзгащи лагери, Кристални съдове, и Художествена стъклария. Седалището му е в/ъв Rechberghausen, Германия.

  5. ZERSPANUNGSTECHNIK MÜLLER GMBH

    Германия

    Предприятието ZERSPANUNGSTECHNIK MÜLLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  1. CVT INDUSTRIEBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието CVT INDUSTRIEBEDARF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Производство на болтове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

  2. DURO METALL GMBH

    Германия

    Предприятието DURO METALL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Алуминий и сплави, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  1. DIETMAR PRINZ

    Германия

    Предприятието DIETMAR PRINZ, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Zaisenhausen, Германия.

  2. JOHANN HUBERTZ

    Германия

    Предприятието JOHANN HUBERTZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  3. TREPPEN-UNION GBR

    Германия

    Предприятието TREPPEN-UNION GBR, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Rielasingen-Worblingen, Германия.

  4. HEIBERGER MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието HEIBERGER MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Ortenberg, Германия.

  5. WAGNER INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието WAGNER INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Автомобили, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  6. WOLFGANG HAEGELE

    Германия

    Предприятието WOLFGANG HAEGELE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Вода - добив и снабдяване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Ottenbach, Германия.

  7. ROGER MAUSER STAHL- UND METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ROGER MAUSER STAHL- UND METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Affalterbach, Германия.

  8. VERLADETECHNIK NAGEL GMBH

    Германия

    Предприятието VERLADETECHNIK NAGEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  1. MNS METALLBAU NORBERT STEGMAIER

    Германия

    Предприятието MNS METALLBAU NORBERT STEGMAIER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Железария, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Железария. Седалището му е в/ъв Neuler, Германия.

  2. ETTE GMBH

    Германия

    Предприятието ETTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  3. GEWO MARKETING

    Германия

    Предприятието GEWO MARKETING, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  4. METALLBAU BÄCHLE GMBH

    Германия

    Предприятието METALLBAU BÄCHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Котелно производство, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Котелно производство. Седалището му е в/ъв Lauchringen, Германия.

  5. JOHANNES SCHNELL MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието JOHANNES SCHNELL MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Обработващи машини за формоване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  6. MARTINA STERLEY

    Германия

    Предприятието MARTINA STERLEY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Römerstein, Германия.

  7. NINO ZIMMERMANN VERBINDUNGSELEMENTE

    Германия

    Предприятието NINO ZIMMERMANN VERBINDUNGSELEMENTE, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Meßkirch, Германия.

  8. MÜLLER & REISS GDBR

    Германия

    Предприятието MÜLLER & REISS GDBR, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Железария, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Железария. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  9. WERKZEUGSERVICE MICHAEL HOESS & PAUL HOESS GBR

    Германия

    Предприятието WERKZEUGSERVICE MICHAEL HOESS & PAUL HOESS GBR, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Grünsfeld, Германия.

  10. HEIM & RUF GBR

    Германия

    Предприятието HEIM & RUF GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв St. Märgen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Metal coatings

Брой резултати

298 Фирми