• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • processing of

Резултати за

Processing of

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM

    Холандия

    Предприятието 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - обработване. Освен това развива дейност и в сферата на CNC processing, c.n.c milling, CNC boring, и CNC milling. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. GELECTRIC

    Холандия

    Предприятието GELECTRIC, e Производител, и работи в сферата на Технически и научен софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на monitor maintenance, Data processing consultants, marine transmission gear, и naval engineering. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. SIGNON ICT TRAININGEN & DIENSTEN

    Холандия

    Предприятието SIGNON ICT TRAININGEN & DIENSTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компютърно обучение. Освен това развива дейност и в сферата на excel courses, Planning tool courses, advanced pc courses, и Project management courses. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  4. QTC RECRUITMENT

    Холандия

    Предприятието QTC RECRUITMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирма за набиране на кадри. Освен това развива дейност и в сферата на scanners for photolabs, и food-processing. Седалището му е в/ъв Zwanenburg, Холандия.

  5. YOU-GET

    Холандия

    Предприятието YOU-GET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на process control systems advice, и process control. Седалището му е в/ъв Watergang, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HET CURSUSHUIS AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието HET CURSUSHUIS AMSTERDAM, и работи в сферата на Общо, постоянно и специализирано обучение. Освен това развива дейност и в сферата на Компютърно обучение, cad, и Компютърно обучение. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. ALLROUND VEGETABLE PROCESSING B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLROUND VEGETABLE PROCESSING B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Andijk, Холандия.

  3. N.V. AFVALZORG HOLDING

    Холандия

    Предприятието N.V. AFVALZORG HOLDING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Assendelft, Холандия.

  4. MOENS MOULDINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието MOENS MOULDINGS B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  5. G.P. GROOT RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието G.P. GROOT RECYCLING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  1. SEED PROCESSING HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието SEED PROCESSING HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Enkhuizen, Холандия.

  2. GEWESTELIJKE AFVALSTOFFENDIENST GEWEST GOOI- EN VECHTSTREEK

    Холандия