• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство

Резултати за

Строителство

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. A.P. VAN DEN BERG

    Холандия

    Предприятието A.P. VAN DEN BERG, e Производител, и работи в сферата на Почви - анализ. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  2. DOMEGROEP

    Холандия

    Предприятието DOMEGROEP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  3. LC INTERIOR ARCHITECTS

    Холандия

    Предприятието LC INTERIOR ARCHITECTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на interior architecture studies, и furnishings to drawing. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. SCANDIHUIS

    Холандия

    Предприятието SCANDIHUIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сглобяеми къщи. Седалището му е в/ъв Uithuizen, Холандия.

  5. JEKOBOUW

    Холандия

    Предприятието JEKOBOUW, e Производител, и работи в сферата на Модулни конструкции. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BUREAU VOOR ARCHITEKTUUR EN RUIMTELIJKE ORDENING MARTINI B.V.

    Холандия

    Предприятието BUREAU VOOR ARCHITEKTUUR EN RUIMTELIJKE ORDENING MARTINI B.V., e Производител, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Архитектура - проектантски бюра, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. ASIAN COTTAGES BV

    Холандия

    Предприятието ASIAN COTTAGES BV, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми кабини, бунгала и хижи, environmentally-friendly products, и Сглобяеми кабини, бунгала и хижи. Седалището му е в/ъв Oosterstreek, Холандия.

  3. TEAM 4 ARCHITECTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TEAM 4 ARCHITECTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. TSV MONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието TSV MONTAGE B.V., e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми къщи, и Сглобяеми къщи. Седалището му е в/ъв Nieuw-Buinen, Холандия.

  5. FICOR

    Холандия

    Предприятието FICOR, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bakhuizen, Холандия.

  1. KRAANBEDIENINGJORNA

    Холандия

    Предприятието KRAANBEDIENINGJORNA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.

  2. TIMMERBEDRIJF MT

    Холандия

    Предприятието TIMMERBEDRIJF MT, e Разпространител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Doezum, Холандия.

  1. LEAD2FIX

    Холандия

    Предприятието LEAD2FIX, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  2. BOUWSERVICE NIEBOER

    Холандия

    Предприятието BOUWSERVICE NIEBOER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, bathroom improvements, building - renovations, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  3. BOUWBEDRIJF KLINKER

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF KLINKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

    Холандия

    Предприятието AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  5. KOZIJN EN GEVEL

    Холандия

    Предприятието KOZIJN EN GEVEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium rolling shutter, и pen cartridges. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  6. POLEM BV

    Холандия

    Предприятието POLEM BV, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  7. P.VALK YACHTS

    Холандия

    Предприятието P.VALK YACHTS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  8. KONINKLIJKE SJOUKE DIJKSTRA B.V.

    Холандия

    Предприятието KONINKLIJKE SJOUKE DIJKSTRA B.V., e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, Обществено строителство - предприемачи, Мостове и шосета - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

  1. WOONWENSFABRIEK

    Холандия

    Предприятието WOONWENSFABRIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Assen, Netherlands, Холандия.

  2. RAPID ASFALT B.V.

    Холандия

    Предприятието RAPID ASFALT B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Marum, Холандия.

  3. ROESTVRIJSTAAL INDUSTRIE LEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ROESTVRIJSTAAL INDUSTRIE LEEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

  4. TIMMERFABRIEK HOUKESLOOT B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK HOUKESLOOT B.V., e Производител, и работи в сферата на Прозорци. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство, Дървени рамки на прозорци, Индустриализирано и сглобяемо строителство, и Дървени рамки на прозорци. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  5. AANNEMERS- EN VERHUURBEDRIJF FUHLER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERS- EN VERHUURBEDRIJF FUHLER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  6. JANSMA WEGEN EN MILIEU B.V.

    Холандия

    Предприятието JANSMA WEGEN EN MILIEU B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  7. VAN SPIJKER INFRABOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SPIJKER INFRABOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  8. WAGENBORG SCHEEPVAART B.V.

    Холандия

    Предприятието WAGENBORG SCHEEPVAART B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Delfzijl, Холандия.

  9. OOSTERHOF-HOLMAN BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието OOSTERHOF-HOLMAN BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Grijpskerk, Холандия.

  10. BROEKEMA WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието BROEKEMA WEGENBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Строителство

Брой резултати

77 Фирми