• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • meat

Резултати за

Meat

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. POLSKAMP B.V.

    Холандия

    Предприятието POLSKAMP B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месна разфасовка, и Месна разфасовка. Седалището му е в/ъв Harskamp, Холандия.

  2. STORTEBOOM FRESH B.V.

    Холандия

    Предприятието STORTEBOOM FRESH B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  3. EKRO B.V.

    Холандия

    Предприятието EKRO B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  4. VERKOOPCENTRALE WELP B.V.

    Холандия

    Предприятието VERKOOPCENTRALE WELP B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  5. DE ROLLER B.V.

    Холандия

    Предприятието DE ROLLER B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NAUWXS B.V.

    Холандия

    Предприятието NAUWXS B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Epe, Холандия.

  2. EXPORTSLACHTERIJ CHRIS HOGESLAG B. V.

    Холандия

    Предприятието EXPORTSLACHTERIJ CHRIS HOGESLAG B. V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Holten, Холандия.

  3. UITBEENBEDRIJF RIEN VAN OSS B.V.

    Холандия

    Предприятието UITBEENBEDRIJF RIEN VAN OSS B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Velddriel, Холандия.

  4. EXPORTSLACHTERIJ J. GOSSCHALK EN ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието EXPORTSLACHTERIJ J. GOSSCHALK EN ZN. B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Epe, Холандия.

  5. V.D. BOR PLUIMVEESLACHTERIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието V.D. BOR PLUIMVEESLACHTERIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Nijkerkerveen, Холандия.

  1. CAPI FOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието CAPI FOOD B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, fresh meats, deep-frozen beef, и cattle carcasses. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  2. UNIFREEZING

    Холандия

    Предприятието UNIFREEZING, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на meat processing, fresh baked products, deep-frozen cereals for aperitifs, breakfast and snacks, и frozen bakery products. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  1. MEATCO

    Холандия

    Предприятието MEATCO, e Производител, и работи в сферата на Протеини - хранителни подобрители. Освен това развива дейност и в сферата на additives for dressed pork products, и systems and equipment for processing meat and sausages. Седалището му е в/ъв St. Isidorushoeve, Холандия.

  2. MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V.

    Холандия

    Предприятието MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V., e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lichtenvoorde, Холандия.

  3. MACHINEFABRIEK GEURTSEN DEVENTER B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK GEURTSEN DEVENTER B.V., e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации за варене и опушване на колбаси, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  4. HOGESLAG-OLST B.V.

    Холандия

    Предприятието HOGESLAG-OLST B.V., e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Olst, Холандия.

  5. BEIMER HOUDSTERMAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието BEIMER HOUDSTERMAATSCHAPPIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  6. PLUIM & DE HAAS B.V.

    Холандия

    Предприятието PLUIM & DE HAAS B.V., e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Velp Gld, Холандия.

  7. PLUKON POULTRY B.V.

    Холандия