• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • meat

Резултати за

Meat

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. B.V. KWALITEITSKEURING DIERLIJKE SECTOR

    Холандия

    Предприятието B.V. KWALITEITSKEURING DIERLIJKE SECTOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Качествен контрол и сертификати, и Качествен контрол и сертификати. Седалището му е в/ъв Zeist, Холандия.

  2. VLEES- EN VLEESWARENBEDRIJF RUITENBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието VLEES- EN VLEESWARENBEDRIJF RUITENBURG B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. VLEESIMPORT- EN EXPORTBEDR. H. FERWERDA B.V.

    Холандия

    Предприятието VLEESIMPORT- EN EXPORTBEDR. H. FERWERDA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хладилни складове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, Замразени и дълбоко замразени риби, Замразени и дълбоко замразени меса, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. METSELBEDRIJF GEBR. VAN 'T KLOOSTER B.V.

    Холандия

    Предприятието METSELBEDRIJF GEBR. VAN 'T KLOOSTER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Leusden, Холандия.

  5. SLACHTERIJ VAN KOOTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SLACHTERIJ VAN KOOTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. M. BERKHOUT BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието M. BERKHOUT BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  2. METSELBOUW KATWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието METSELBOUW KATWIJK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Katwijk Zh, Холандия.