• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство

Резултати за

Строителство

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. ALGECO

    Холандия

    Предприятието ALGECO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Модулни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на prefabricated modular constructions. Седалището му е в/ъв Moerdijk, Холандия.

  2. PREMIUM-UNITS.NL

    Холандия

    Предприятието PREMIUM-UNITS.NL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Модулни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на prefabricated chalets, prefabricated cottages, и prefabricated summerhouses. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  3. NEPTUNUS

    Холандия

    Предприятието NEPTUNUS, e Производител, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на Модулни конструкции, Модулни конструкции, tent rental, и rental of marquees. Седалището му е в/ъв Kessel, Холандия.

  4. TUINHUISJESCENTRUM VAN DE MUNCKHOF

    Холандия

    Предприятието TUINHUISJESCENTRUM VAN DE MUNCKHOF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градински навеси. Седалището му е в/ъв Neerkant, Холандия.

  5. AMITEC

    Холандия

    Предприятието AMITEC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Околна среда - консултантски услуги и контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Почви - анализ, building permits, и Почви - анализ. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ARCHITECTENBUREAU DICK VD HEIJDEN

    Холандия

    Предприятието ARCHITECTENBUREAU DICK VD HEIJDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Berlicum, Холандия.

  2. UNIT 4 SALE

    Холандия

    Предприятието UNIT 4 SALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сглобяеми къщи. Седалището му е в/ъв Oisterwijk, Холандия.

  3. VOLANTIS

    Холандия

    Предприятието VOLANTIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, engineering studies, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  4. MAKELAARDIJ VAN DER VLIST

    Холандия

    Предприятието MAKELAARDIJ VAN DER VLIST, и работи в сферата на Сглобяеми къщи. Седалището му е в/ъв Baarle-nassau, Холандия.

  5. ALL UNITS

    Холандия

    Предприятието ALL UNITS, e Производител, и работи в сферата на Сглобяеми къщи. Освен това развива дейност и в сферата на chalets. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  1. LANKELMA

    Холандия

    Предприятието LANKELMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почви - анализ. Седалището му е в/ъв Oirschot, Холандия.

  2. BOUWADVIESUDEN

    Холандия

    Предприятието BOUWADVIESUDEN, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Архитектура - проектантски бюра, Груб строеж, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  1. SATIJNPLUS ARCHITECTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SATIJNPLUS ARCHITECTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Born, Холандия.

  2. RAADG. TECHN.BUR. HUISMAN & VAN MUIJEN B.V.

    Холандия

    Предприятието RAADG. TECHN.BUR. HUISMAN & VAN MUIJEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени инсталации - проектиране. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - консултантски услуги, и Автоматизация - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  3. COMPOSITIE 5 STEDENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието COMPOSITIE 5 STEDENBOUW B.V., и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. HEVO B.V.

    Холандия

    Предприятието HEVO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  5. TRIBUTE SPACE

    Холандия

    Предприятието TRIBUTE SPACE, e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на booths, и containers. Седалището му е в/ъв Klundert, Холандия.

  6. ROOS GROEP

    Холандия

    Предприятието ROOS GROEP, e Подизпълнител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Bladel, Холандия.

  7. AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF G. VAN DEN BERK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, Мостове и шосета - предприемачи, Пътища - строителство, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Erp, Холандия.

  8. HEAVY LIFT EUROPE BV

    Холандия

    Предприятието HEAVY LIFT EUROPE BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Терасиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство - машини и техника, Строителство - машини и техника, и cranes. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  1. AA-DEE MACHINEFABRIEK EN STAALBOUW NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието AA-DEE MACHINEFABRIEK EN STAALBOUW NEDERLAND, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални пилони, Метални кули, Метални пилони, Метални кули, steel constructions, и steel structural work. Седалището му е в/ъв Schijndel, Холандия.

  2. BOUWSERVICE CORRECT

    Холандия

    Предприятието BOUWSERVICE CORRECT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, Херметичност и изолация - предприемачи, Промишлени строежи - предприемачи, consulting for the creation of infrastructures for residential housing, Ремонтни работи - предприемачи, Херметичност и изолация - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Eijsden, Холандия.

  3. WAREBO GEVELTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието WAREBO GEVELTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  4. SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION THE NETHERLANDS

    Холандия

    Предприятието SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION THE NETHERLANDS, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Стъкло зо промишлеността, Инертни материали за сградовото строителство, industrial packing, glass bottles, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  5. VERBOUWGROEP BV

    Холандия

    Предприятието VERBOUWGROEP BV, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Goirle, Холандия.

  6. DAJO INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DAJO INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Твърди горива, Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Твърди горива, и Електричество - производство и снабдяване. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  7. GALVANO METAALHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието GALVANO METAALHANDEL B.V., и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Газ и нефт - добив, Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  8. GROND&LOONWERK MAJUCO

    Холандия

    Предприятието GROND&LOONWERK MAJUCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на installation of sewers and sewage systems, cabling for electrical systems, installation of channels for transporting water, и pipes for gas pipelines. Седалището му е в/ъв Klundert, Холандия.

  9. SBT (STEF BOURS TEGELWERKEN)

    Холандия

    Предприятието SBT (STEF BOURS TEGELWERKEN), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Kitchen furniture finishings. Седалището му е в/ъв Gennep, Холандия.

  10. HANDYMEN-POOLS

    Холандия

    Предприятието HANDYMEN-POOLS, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на general renovation work, и garage doors. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Строителство

Брой резултати

186 Фирми