• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plant

Резултати за

Plant

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. PLANTENWINKEL.NL

    Холандия

    Предприятието PLANTENWINKEL.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на apartment plants, garden plants, и decoration. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.

  2. SMART PLANTS POTCULTUUR

    Холандия

    Предприятието SMART PLANTS POTCULTUUR, e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Седалището му е в/ъв Venhorst, Холандия.

  3. KAMERPLANTEN.SHOP

    Холандия

    Предприятието KAMERPLANTEN.SHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на apartment plants, green plants, и garden plants. Седалището му е в/ъв Oosterhout, Холандия.

  4. SPIERINGS EXCLUSIVE PLANTS

    Холандия

    Предприятието SPIERINGS EXCLUSIVE PLANTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсад (за разсадници). Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, wholesale of plants, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Best, Холандия.

  5. BIOCOMPIG BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    BIOCOMPIG provides consultancy services and supplies granular organic fertilisers to the European and world markets. We offer a full consultancy service and can provide our products to farms and horticultural operations whether or not they practice organic methods. Granular organic fertilisers are produced and delivered in ways that meet all legally-imposed norms and standards, we deliver consistent product all year round, either in BigBags, 25kg sacks or in bulk, delivered using a blower system or tipping truck.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BENEFERT

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието BENEFERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Натурални торове. Освен това развива дейност и в сферата на N-rich organic fertilizer, animal based fertilizers, liquid fertilizer, organic fertilizers garden, amino-acids, Fulvic acid, biostimulants, natural plant biostimulants, и Fertilizers for sustainable development. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. DUTCH FLOWER LADY

    Холандия

    Предприятието DUTCH FLOWER LADY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сухи цветя. Освен това развива дейност и в сферата на rare plant, и lavender. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. KUNSTPALM.NL

    Холандия

    Предприятието KUNSTPALM.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изкуствени цветя, растения и плодове. Освен това развива дейност и в сферата на artificial flowers and plants, и artificial plants. Седалището му е в/ъв Lage Mierde, Холандия.

  4. WOLFHAGEN GROENBEHEER

    Холандия

    Предприятието WOLFHAGEN GROENBEHEER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на sale of garden plants. Седалището му е в/ъв Haler, Холандия.

  5. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

    Холандия

    Предприятието BOOMKWEKERIJ FROWEIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на fruit plants, и trees. Седалището му е в/ъв Sint Agatha, Холандия.

  1. BOOMKWEKERIJ VERBRO

    Холандия

    Предприятието BOOMKWEKERIJ VERBRO, e Производител, и работи в сферата на Залесяване. Освен това развива дейност и в сферата на containerised plants, garden plants, hedging, и trees. Седалището му е в/ъв Rijsbergen, Холандия.

  2. TUINEXPRESS.NL

    Холандия

    Предприятието TUINEXPRESS.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на domestic animals, pond pumps, и flowering garden plants. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.

  1. EASYPLANTS KUNSTPLANTEN

    Холандия

    Предприятието EASYPLANTS KUNSTPLANTEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Ossendrecht, Холандия.

  2. SAKURA TUINEN

    Холандия

    Предприятието SAKURA TUINEN, e Производител, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Градинска украса, japanese garden plants, и Градинска украса. Седалището му е в/ъв Hegelsom, Холандия.

  3. PALS KUNSTHAGEN

    Холандия

    Предприятието PALS KUNSTHAGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Градинска украса. Освен това развива дейност и в сферата на balcony plants. Седалището му е в/ъв Zevenbergen, Холандия.

  4. FLESSENTUIN

    Холандия

    Предприятието FLESSENTUIN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на apartment plants. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  5. BLUE COLOR & SAFETY

    Холандия

    Предприятието BLUE COLOR & SAFETY, e Подизпълнител, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, oil tanker assistance, и viewing ports for refrigeration equipment. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  6. FRIJNS INDUSTRIAL GROUP

    Холандия

    Предприятието FRIJNS INDUSTRIAL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, и preservation. Седалището му е в/ъв Valkenburg Aan De Geul, Холандия.

  7. WATERPLANT.EU

    Холандия

    Предприятието WATERPLANT.EU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Водни растения. Седалището му е в/ъв handel, Холандия.

  8. MAASPLANT BV

    Холандия

    Предприятието MAASPLANT BV, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Разсад (за разсадници), Разсадници и лесовъдство, и Разсад (за разсадници). Седалището му е в/ъв Zundert, Холандия.

  1. DECO ENZO

    Холандия

    Предприятието DECO ENZO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Asten, Холандия.

  2. DAMSIGT B.V.

    Холандия

    Предприятието DAMSIGT B.V., e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, Зелени растения, Цъфтящи растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  3. MG ORLIK KASSENBOUW BV

    Холандия

    Предприятието MG ORLIK KASSENBOUW BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Парникови растения. Седалището му е в/ъв Oostrum, Холандия.

  4. KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V.

    Холандия

    Предприятието KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сондиране - инсталации, и Сондиране - инсталации. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  5. VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Сондиране - инсталации, и Сондиране - инсталации. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  6. WPK INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието WPK INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Made, Холандия.

  7. TUINPLANTENCENTRUM JACOBS VENLO B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINPLANTENCENTRUM JACOBS VENLO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Билкарство. Освен това развива дейност и в сферата на Растения и билки, и Растения и билки. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  8. STOFFELS INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието STOFFELS INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Водни растения, и Водни растения. Седалището му е в/ъв Belfeld, Холандия.

  9. LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF P. VAN DEN OEVER B.V.

    Холандия

    Предприятието LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF P. VAN DEN OEVER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Eersel, Холандия.

  10. ISO-AIR ISOLATIE EN MONTAGE BEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието ISO-AIR ISOLATIE EN MONTAGE BEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, и Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно