• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • pvc

Резултати за

Pvc

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. TAPIJTTEGELHUIS TILBURG

    Холандия

    Предприятието TAPIJTTEGELHUIS TILBURG, e Multi-Category, и работи в сферата на Мокетни карета. Освен това развива дейност и в сферата на pvc. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. VAN DER VLEUTEN KUNSTSTOFINDUSTRIE

    Холандия

    Предприятието VAN DER VLEUTEN KUNSTSTOFINDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на plastic material recycling, industrial plastic waste recycling, и pvc profiles. Седалището му е в/ъв Gemert, Холандия.

  3. GOUTTIÈRE EXPERT

    Холандия

    Предприятието GOUTTIÈRE EXPERT, e Производител, и работи в сферата на Оттичане на водите - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на PVC guttering, и plastic gutters. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  4. ABDECKPLANE MARKT

    Холандия

    Предприятието ABDECKPLANE MARKT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на PVC tarpaulins, и lorry tarpaulins. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  5. PVC-STROKENGORDIJN.NL

    Холандия

    Предприятието PVC-STROKENGORDIJN.NL, e Разпространител, и работи в сферата на Гъвкави врати за промишлеността. Седалището му е в/ъв Echt, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. OUTLETPVC

    Холандия

    Предприятието OUTLETPVC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Междинни подове. Освен това развива дейност и в сферата на pvc floors. Седалището му е в/ъв Son En Breugel, Холандия.

  2. SMID MEDIA SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието SMID MEDIA SOLUTIONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рекламна издателска дейност - концепция и реализация. Освен това развива дейност и в сферата на pvc banners, и printed matter deliveries. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  3. BRAYTHORN PACKAGING EUROPE

    Холандия

    Предприятието BRAYTHORN PACKAGING EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на PVC tubes, и cardboard tubes. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  4. RAAMZEILEN.NL

    Холандия

    Предприятието RAAMZEILEN.NL, e Производител, и работи в сферата на Градинска украса. Освен това развива дейност и в сферата на pvc verandas. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  5. CUYPERS B.V.

    Холандия

    Предприятието CUYPERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Прозорци. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци от PVC (поливинилхлорид), Домашни врати, Прозорци от PVC (поливинилхлорид), и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Posterholt, Холандия.

  1. ACL TECHNOPANEL B.V.

    Холандия