• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • студия - телевизия- кино

Резултати за

Студия - телевизия- кино

АвстрияВиена и областта
  1. TONSTUDIO SEEMANN MASTERSOUND

    Австрия

    Предприятието TONSTUDIO SEEMANN MASTERSOUND, e Разпространител, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Музикални инструменти и аксесоари, Звукозаписни студия, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео, Музикални инструменти и аксесоари, и Звукозаписни студия. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. RINGFOTO GMBH

    Австрия

    Предприятието RINGFOTO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рамки за картини и поставяне в рамки. Освен това развива дейност и в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Фото- и кинолаборатории, Оптика - инструменти, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Фото- и кинолаборатории, Оптика - инструменти, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. FOTO-VIDEO-SOBOTKA

    Австрия

    Предприятието FOTO-VIDEO-SOBOTKA, e Разпространител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. INFOTOSHOP MILCHRAM KG

    Австрия

    Предприятието INFOTOSHOP MILCHRAM KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рамки за картини и поставяне в рамки. Освен това развива дейност и в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Фото- и кинолаборатории, Оптика - инструменти, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Фото- и кинолаборатории, Оптика - инструменти, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

Намерете оферта за