• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

АвстрияСанкт Пьолтен и Долна АвстрияДоставчик на услуги
  1. CHRISTIAN DAUBAL

    Австрия

    Предприятието CHRISTIAN DAUBAL, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Klosterneuburg, Австрия.

  2. JOSEF SPIEGL

    Австрия

    Предприятието JOSEF SPIEGL, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Zissersdorf, Австрия.

  3. JOHANN PASS

    Австрия

    Предприятието JOHANN PASS, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Glaubendorf, Австрия.

  4. LEOPOLD TRISKO

    Австрия

    Предприятието LEOPOLD TRISKO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Vitis, Австрия.

  5. FRANZ HAFNER

    Австрия

    Предприятието FRANZ HAFNER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Schwadorf, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RAIFFEISEN-LAGERHAUS WEINVIERTEL MITTE REG.GEN.MBH

    Австрия

    Предприятието RAIFFEISEN-LAGERHAUS WEINVIERTEL MITTE REG.GEN.MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Laa An Der Thaya, Австрия.

  2. LEOPOLD GROSSALBER

    Австрия

    Предприятието LEOPOLD GROSSALBER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Ertl, Австрия.

  3. BETONLIFT GMBH

    Австрия

    Предприятието BETONLIFT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Langenzersdorf, Австрия.

  4. J&B HYDRAULIK-TEAM FRANZ JILCH

    Австрия

    Предприятието J&B HYDRAULIK-TEAM FRANZ JILCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Atzenbrugg, Австрия.

  5. F&T DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието F&T DICHTUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Wolkersdorf, Австрия.

  1. NORIS FEUERSCHUTZGERÄTE GMBH

    Австрия

    Предприятието NORIS FEUERSCHUTZGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв St. Pölten, Австрия.

Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

11 Фирми