• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Търговец На Едро - България

БългарияТърговец на едро
  1. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

    България

    Verified by europages badge

    Предприятието VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Напитки - внос-износ, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хигиена и красота - артикули, Плодови сокове, Картофи, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Burgas, България.

  2. MIEL BULGARIA

    България

    Verified by europages badge

    Предприятието MIEL BULGARIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мед. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, organic honey, acacia honey, crystallised honey, chestnut honey, sunflower honey, thyme honey, clear honey, и millefiori honey. Седалището му е в/ъв Sliven, България.

  3. VALEXTEAM

    България

    Valex Team is an international supplier and exporter of beverages and food products. Our company was founded in 2012. The main office is based in Bulgaria. Priority of VALEXTEAM is to supply our customers with the highest quality products at the most competitive prices. ValexTeam wholesaler of FMCG brands, spirits and wide variety of food commodities products. Our company majors in supplying soft drinks, energy drinks, snacks, confectionery, coffee&tea. We supply what you need! Feel free to contact us and we will offer you the best conditions for cooperation.

  4. NATURALIS-NPGM LTD

    България

    Ние сме фирма, която заготвя и опакова био и конвенционални сушени ядки и плодове, основно орехови ядки, от които имаме възможност за работа с по-големи обеми. Също така предлагаме сушен и калиброван био и конвенционален орех с черупка заготвен и опакован в опаковка по желание на клиента. Работим с всички видове печени ядки в различни по грамаж опаковки. Другата дейност на фирмата ни в сътрудничество с друга фирма е производство и продажба на 100% натурални сокове и протеинови барове с добавени в тях различни видове ядки. Нашата продукция е позната в няколко страни като Гърция, Италия, Испания, Полша и други. Целта на фирмата е да разшири продажбите и в други страни в Европа и по света .

  5. BULGARIA LTD

    България

    Фирма ЕВРОПРОСПЕР БЪЛГАРИЯ ООД, е търговец на едро, основана през 2009 г., която оперира в хранително -вкусовата промишленост. Той също така работи в индустрията за кориандър и. Базирана е в София, България.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAKAPO FOODS LTD.

    България

    Предприятието BAKAPO FOODS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. PARALLAX 999 LTD

    България

    Предприятието PARALLAX 999 LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Tomato paste, popcorn, sesame seeds, и peanuts. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

  3. EL COMPANY LTD

    България

    Предприятието EL COMPANY LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на nougats, и macaroni. Седалището му е в/ъв Petrich, България.

  4. CHERRIES LINE GROUP

    България

    Предприятието CHERRIES LINE GROUP, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cherries. Седалището му е в/ъв Kyustendil, България.

  5. MEGA-FRUT LTD.

    България

    Предприятието MEGA-FRUT LTD., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на walnut, и Walnut kernel. Седалището му е в/ъв Salmanovo, България.

  1. KOMPAS SOS-LUCHEZAR VANIKOV ET

    България

    Предприятието KOMPAS SOS-LUCHEZAR VANIKOV ET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, coriander, sunflower seed, Земеделие - внос-износ, и peas. Седалището му е в/ъв Silistra, България.

  2. BRANYEX INC.

    България

    Предприятието BRANYEX INC., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и preserved food. Седалището му е в/ъв Varna, Kamenar, България.

  1. TRANSACTA LTD

    България

    Предприятието TRANSACTA LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на canned fruits, и food industry. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  2. METRO CASH AND CARRY BULGARIA E O O D

    България

    Предприятието METRO CASH AND CARRY BULGARIA E O O D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Електродомакински уреди - големи уреди, Хранeнe - внос-износ, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  3. ZDRAVETZ 09 LTD.

    България

    Предприятието ZDRAVETZ 09 LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на legume cereals. Седалището му е в/ъв Platschkovtzi, България.

  4. MGM-FUTURO LTD

    България

    Предприятието MGM-FUTURO LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Varna, България.

  5. KID,AS LTD

    България

    Предприятието KID,AS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос на какао и банани от Еквадор. Седалището му е в/ъв Sandanski, България.

  6. DIANTHA EOOD

    България

    Предприятието DIANTHA EOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  7. MAKS-PM SLTD

    България

    Предприятието MAKS-PM SLTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ruse, България.

  8. EUROTEX LTD

    България

    Verified by europages badge

    Предприятието EUROTEX LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Оказионни стоки, Текстил - внос-износ, used clothing export, Used textile, Second hand clothes, и clothing export. Седалището му е в/ъв Varna, България.

  1. SHELL GAS BULGARIA A D

    България

  2. IAMA GROUP LTD

    България

    Предприятието IAMA GROUP LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международен търговски пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, international transport, Комисионери по транзитни бързоразвалящи се продукти, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Petrich, България.

  3. PETROL AD

    България

    Предприятието PETROL AD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Внос-износ на нефт, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  4. BRENNTAG BULGARIA O O D

    България

    Предприятието BRENNTAG BULGARIA O O D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Козметични средства. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Химия - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

  5. ALHIMIKA BULGARIA EOOD

    България

  6. OUTLET-BULGARIA LTD

    България

    Търговия с дрехи на едро Внос и Износ в и извън Европа Предлагаме големи серии дрехи за продажба на ниски цени! Дрехите са предимно Аутлет от минали колекции или не пълни номерации! Търсим партньори в Европа, така и извън Европейски съюз. Дрехите , които предлагаме са само и единствено нови! ! ! Много добри цени при покупка на пакети и големи количества! В момента предлагаме дамски туники, потници, рокли, поли, бельо, мъжки сака, панталони, ризи, пижами, детски пижами панталони, шапки и много други артикули! ! ! Цените за количества и пакети започват от 1 евро за брой! Очакваме вашите предложения ! Търсим контакти с вносители и износители на втора употреба дрехи!

  7. PLASTFORM LLC

    България

    Предприятието PLASTFORM LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Детски и бебешки дрехи, Бебешки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Детски и бебешки дрехи, и Бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Plovdiv, България.

  8. K&K ELECTRONICS OOD

    България

  9. CONTILINKS - TRADE AND DISTRIBUTION OF CHEMICALS O O D

    България

  10. MARVENA O O D

    България

    Предприятието MARVENA O O D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Търговец На Едро - България

Брой резултати

38 Фирми