• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

ГерманияБон, Дюселдорф и Рурски басейн и Вестфалия
  1. ÖZTÜRK TEX UG

    Германия

    Предприятието ÖZTÜRK TEX UG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Sales and stock clearance by discount trading pallets, Внос-износ - текстил и облекло, Exports of second-hand garments, и hanger fixing machine. Седалището му е в/ъв Olfen, Германия.

  2. DTV TEXTILVERWERTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието DTV TEXTILVERWERTUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Дрехи от оказион, Текстил - събиране и рециклиране, Дрехи от оказион, и Текстил - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

  3. LAMALOLI GMBH

    Германия

    Предприятието LAMALOLI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Детски дрехи, Детски обувки, Бебешки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Детски дрехи, Детски обувки, и Бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Monheim Am Rhein, Германия.

  4. GALVANNI INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието GALVANNI INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Облекло - внос-износ, Мъжка облекло и конфекция, Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Облекло - внос-износ, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  5. APLAHANDA

    Германия

    Предприятието APLAHANDA, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Meerbusch, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KASALLA TEXTIL

    Германия

    Предприятието KASALLA TEXTIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Сериграфия върху текстилни тъкани, textile products, и Сериграфия върху текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Mülheim/ruhr, Германия.

  2. GROSSHANDEL POPPISTRONG

    Германия

    Предприятието GROSSHANDEL POPPISTRONG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing, и wholesale fabrics. Седалището му е в/ъв Gelsenkirchen, Германия.

  3. BINGO SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието BINGO SYSTEMS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale fabrics, women's wear, и men's clothing. Седалището му е в/ъв Herzebrock-Clarholz, Германия.

  4. ATELIER TEXTILES GERMANY

    Германия

    Предприятието ATELIER TEXTILES GERMANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Mönchengladbach, Германия.

  5. LOGO GMBH

    Германия

    Предприятието LOGO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

  1. ARAS AUSSENHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието ARAS AUSSENHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домакински прахосмукачки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, rags, textile products, work uniforms, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Neuss, Германия.

  2. GERMAN TRADING COMPANY GMBH

    Германия

    Предприятието GERMAN TRADING COMPANY GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - текстил и облекло, Игри и играчки, Празници - принадлежности и украса, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ - текстил и облекло, Игри и играчки, и Празници - принадлежности и украса. Седалището му е в/ъв Mönchengladbach, Германия.

  1. BELLAVISTA FASHION WHOLSALE

    Германия

    Предприятието BELLAVISTA FASHION WHOLSALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Дамски чанти, Аксесоари за облекло, Дамски дрехи, Дамски чанти, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Pulheim, Германия.

  2. JACOBSSON TEXTILE GMBH

    Германия

    Предприятието JACOBSSON TEXTILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  3. HANS-JOACHIM MALZER

    Германия

    Предприятието HANS-JOACHIM MALZER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arnsberg, Германия.

  4. LISTIYAWATI SISWOYO-MUELLENBRUCK

    Германия

    Предприятието LISTIYAWATI SISWOYO-MUELLENBRUCK, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане, Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Aachen, Германия.

  5. ASW ALTKLEIDERSAMMLUNG UND VERWERTUNG DÜSSELDORF GMBH

    Германия

    Предприятието ASW ALTKLEIDERSAMMLUNG UND VERWERTUNG DÜSSELDORF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Обувки, и big bags. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  6. FIRMA UME ECONOMY GERMANY

    Германия

    Предприятието FIRMA UME ECONOMY GERMANY, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на second-hand clothing. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

  7. SHIRTKLINIK

    Германия

    Предприятието SHIRTKLINIK, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на textile products, и embroidered clothing. Седалището му е в/ъв Mülheim, Германия.

  8. UNGERECHTS MASCHINENHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието UNGERECHTS MASCHINENHANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Обща механика - работа с материали на клиента, Медицинска хирургия - интрументи, Внос-износ - текстил и облекло, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Обща механика - работа с материали на клиента, Медицинска хирургия - интрументи, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Erkelenz, Германия.

  1. FUSION DIRECT DE

    Германия

    Предприятието FUSION DIRECT DE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Paderborn, Германия.

  2. FOREST SPORTS

    Германия

    Предприятието FOREST SPORTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Sialkot, Германия.

  3. CONNECT APPAREL SOURCING GMBH

    Германия

    Предприятието CONNECT APPAREL SOURCING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

  4. BAUTEC HWS GMBH

    Германия

    Предприятието BAUTEC HWS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

  5. HELMUT LUDWIG

    Германия

    Предприятието HELMUT LUDWIG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Текстил - внос-износ, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

  6. GÜNES

    Германия

    Предприятието GÜNES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom towelling. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

  7. RAIFFEISEN - WARENGENOSSENSCHAFT - ATTENDORN E.G.

    Германия

    Предприятието RAIFFEISEN - WARENGENOSSENSCHAFT - ATTENDORN E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Attendorn, Германия.

  8. CAPS BESTICKEN CONCEPT T TEXTILE GMBH

    Германия

    Предприятието CAPS BESTICKEN CONCEPT T TEXTILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Hürth, Германия.

  9. GEORG HAUPT BEKLEIDUNGSWERKE GMBH & CO. OFFENE HANDELSGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието GEORG HAUPT BEKLEIDUNGSWERKE GMBH & CO. OFFENE HANDELSGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Производство на ризи, Облекло - внос-износ, и Производство на ризи. Седалището му е в/ъв Lippstadt, Германия.

  10. GEBRO GMBH

    Германия

    Предприятието GEBRO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gronau, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно