• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - внос-износ

Резултати за

Химия - внос-износ

ГерманияБон, Дюселдорф и Рурски басейн и ВестфалияТърговец на едро
  1. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Established in Arnsberg, Hochsauerland in Germany, Christiani Chemie GmbH trades in organic and anorganic chemicals from selected manufacturers, selling these on to its customers. This means that both customer orders and product supply are processed such that chemicals are passed directly from manufacturer to customer. Products are transported by shipping agents contracted by Christiani Chemie GmbH. Our management and staff have many years of experience in the chemicals business and are able to provide customers with the quality they require throughout their provision of services. This is particularly true in terms of the inspection carried out by the shipping agent on each chemicals shipment order. Here the use of cutting-edge software tools achieves complete processing and inspection.

  2. MITSUI & CO. DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието MITSUI & CO. DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Внос-износ на обработващи машини, Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Внос-износ на обработващи машини, Steel trading, и electronics. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  3. WENK LABTEC GMBH

    Германия

    Предприятието WENK LABTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nettetal, Германия.

  4. NIPPON GENETICS EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието NIPPON GENETICS EUROPE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Научни уреди и инструменти, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, и Научни уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Düren, Германия.

  5. GRUNDIG-SOFORTSCHUTZ FACHHANDEL UMWELTSCHUTZ INH. KATHARINA GRUNDIG

    Германия

    Предприятието GRUNDIG-SOFORTSCHUTZ FACHHANDEL UMWELTSCHUTZ INH. KATHARINA GRUNDIG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Довършителни работи, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Качествен контрол и сертификати, Химия - внос-износ, Довършителни работи, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Качествен контрол и сертификати. Седалището му е в/ъв Stolberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CEDA CHEMICALS GMBH

    Германия

    Предприятието CEDA CHEMICALS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганични киселини, Неорганична химия - изходни материали и производни, Химия - лабораторни изделия, Органична химия - изходни материали и производни, Неорганични киселини, Неорганична химия - изходни материали и производни, Химия - лабораторни изделия, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Dülmen, Германия.

  2. SANDERING

    Германия

    Предприятието SANDERING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Willich, Германия.

  3. MASTER CLEAN DER ÖKOLOGISCHE REINIGER

    Германия

    Предприятието MASTER CLEAN DER ÖKOLOGISCHE REINIGER, e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Химия - внос-износ, Машини и техника за химическата промишленост, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wachtendonk, Германия.

  4. SARATECH GMBH

    Германия

    Предприятието SARATECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Hennef, Германия.

  5. SEKISUI CHEMICAL GMBH

    Германия

    Предприятието SEKISUI CHEMICAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  1. FERRUMSTAHL

    Германия

    Предприятието FERRUMSTAHL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия с металургични изделия, и Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Paderborn, Германия.

  2. THORSON - CHEMICAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието THORSON - CHEMICAL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  1. EX TRADE TRAPP U. PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието EX TRADE TRAPP U. PARTNER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Neunkirchen-Seelscheid, Германия.

  2. WYNN'S DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието WYNN'S DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

  3. BCH BRÜHL - CHEMIKALIEN HANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието BCH BRÜHL - CHEMIKALIEN HANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brühl, Германия.

  4. STAR ASIA (FAR EAST) CO. LTD. - GERMAN LIAISON OFFICE

    Германия

    Предприятието STAR ASIA (FAR EAST) CO. LTD. - GERMAN LIAISON OFFICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cologne, Германия.

  5. EKOF FLOTATION GMBH

    Германия

  6. PPC PHARMTEC PETROL-CHEMICAL HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

  7. ARCH CHEMICALS GMBH

    Германия

  8. LINOX GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LINOX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Внос-износ - агенти, Железни руди, Органични окиси и прекиси, Минерали, Кварц и кварцов пясък, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Dinslaken, Германия.

  1. SILIRIS GMBH

    Германия

    Предприятието SILIRIS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска техника, Лекарства, Химия - лабораторни изделия, Медицинска техника, pharmaceutical products, Лекарства, и Химия - лабораторни изделия. Седалището му е в/ъв Siegburg, Германия.

  2. MVK PHARMA GMBH

    Германия

    Предприятието MVK PHARMA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Wermelskirchen, Германия.

  3. LABCHEM RÖTTINGER

    Германия

    Предприятието LABCHEM RÖTTINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Dinslaken, Германия.

  4. DSV DITTBERNER & SIEGEL VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието DSV DITTBERNER & SIEGEL VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Пожари - техника и инсталации за защита, Внос-износ - химия и фармация, Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Пожари - техника и инсталации за защита, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Monheim, Германия.

  5. V.D. LINDE-ARZNEIMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието V.D. LINDE-ARZNEIMITTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Hilden, Германия.

  6. CHINOVO GMBH

    Германия

    Предприятието CHINOVO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Aachen, Германия.

  7. DIT

    Германия

    Предприятието DIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  8. KRAEMER & MARTIN GMBH

    Германия

    Предприятието KRAEMER & MARTIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Sankt Augustin, Германия.

  9. INTECSYS HLA

    Германия

    Предприятието INTECSYS HLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

  10. BEST CHOICE NUTRITION HEIKO BERGRATH

    Германия

    Предприятието BEST CHOICE NUTRITION HEIKO BERGRATH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Газирани безалкохолни напитки, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Химия - внос-износ

Брой резултати

138 Фирми