• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияБон, Дюселдорф и Рурски басейн и Вестфалия
  1. BETEC GMBH

    Германия

    Предприятието BETEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

  2. ELEMENTURA GMBH

    Германия

    Предприятието ELEMENTURA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for the hotel industry, Green tourism - amenities, и hotel amenities. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

  3. SCHIFFMANN SERVICE +PARTS

    Германия

    Предприятието SCHIFFMANN SERVICE +PARTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bochum, Германия.

  4. CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT

    Германия

    Предприятието CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

  5. CIP INTERNATIONAL GMBH PLASMANORM®

    Германия

    Предприятието CIP INTERNATIONAL GMBH PLASMANORM®, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Recke, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GASTRO-INN GMBH

    Германия

    Предприятието GASTRO-INN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на cutlery for hotels. Седалището му е в/ъв Erftstadt, Германия.

  2. GROSSKÜCHENTECHNIK KÖLN INH. THOMAS FRITSCH

    Германия

    Предприятието GROSSKÜCHENTECHNIK KÖLN INH. THOMAS FRITSCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kerpen, Германия.

  3. AVOLA GMBH

    Германия

    Предприятието AVOLA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кафеварки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кафеварки, и espresso coffee machine repairs. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

  4. ROLF DIEFFENDAHL

    Германия

    Предприятието ROLF DIEFFENDAHL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bedburg, Германия.

  5. HAUPTS GMBH

    Германия

    Предприятието HAUPTS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Brüggen, Германия.

  1. RIGANO CAFFE CONCEPT

    Германия

    Предприятието RIGANO CAFFE CONCEPT, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

  2. NICOLO GMBH

    Германия

    Предприятието NICOLO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  1. HOTEL FLANDRISCHER HOF

    Германия

    Предприятието HOTEL FLANDRISCHER HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  2. SCHLICK GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHLICK GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ascheberg, Германия.

  3. JOSEF ERPENBECK GMBH

    Германия

    Предприятието JOSEF ERPENBECK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

  4. HOTEL PONTIVY

    Германия

    Предприятието HOTEL PONTIVY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Wesseling, Германия.

  5. HOTEL NIEDERRHEIN

    Германия

    Предприятието HOTEL NIEDERRHEIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Voerde, Германия.

  6. DAUBENBÜCHEL GMBH

    Германия

    Предприятието DAUBENBÜCHEL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Bergisch Gladbach, Германия.

  7. HOTEL FRECHENER HOF

    Германия

    Предприятието HOTEL FRECHENER HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Frechen, Германия.

  8. ROMANTIK-PARKHOTEL AM HAMMERBERG INHABER: DIRK STOCK

    Германия

    Предприятието ROMANTIK-PARKHOTEL AM HAMMERBERG INHABER: DIRK STOCK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Stolberg, Германия.

  1. HOTEL RESTAURANT "DOMBLICK" GBR

    Германия

    Предприятието HOTEL RESTAURANT "DOMBLICK" GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Honnef, Германия.

  2. KUR- UND ERHOLUNGSHEIM HAUS ERLENHOF

    Германия

    Предприятието KUR- UND ERHOLUNGSHEIM HAUS ERLENHOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Brakel, Германия.

  3. GÄSTEHAUS WILGERSDORF GMBH

    Германия

    Предприятието GÄSTEHAUS WILGERSDORF GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Wilnsdorf, Германия.

  4. HOTEL ALBUS

    Германия

    Предприятието HOTEL ALBUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Olpe, Германия.

  5. HAUS KRONENTHAL

    Германия

    Предприятието HAUS KRONENTHAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

  6. HOTEL BADEN

    Германия

    Предприятието HOTEL BADEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Bonn, Германия.

  7. DER ESPRESSOLADEN BERND BECKER E.K.

    Германия

    Предприятието DER ESPRESSOLADEN BERND BECKER E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Електричество - строителни работи, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Arnsberg, Германия.

  8. HOTEL DORN GBR

    Германия

    Предприятието HOTEL DORN GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Rheinbach, Германия.

  9. HOTEL DAVERT JAGDHAUS

    Германия

    Предприятието HOTEL DAVERT JAGDHAUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

  10. CA-VENDING KRUGMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието CA-VENDING KRUGMANN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Meinerzhagen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

492 Фирми