• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ГерманияВаймар и ТюрингияРазпространител
  1. OSWALD SUCK GMBH

    Германия

    Предприятието OSWALD SUCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Eisenach, Германия.

  2. BRANDSCHUTZAUSRÜSTUNG & FEUERWEHRBEDARF INH. GERD PFANNMÖLLER

    Германия

    Предприятието BRANDSCHUTZAUSRÜSTUNG & FEUERWEHRBEDARF INH. GERD PFANNMÖLLER, e Разпространител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Sondershausen, Германия.

  3. HYDRAULIK-SCHLÄUCHE SCHNELLDIENST HEIKO LAMPRECHT

    Германия

    Предприятието HYDRAULIK-SCHLÄUCHE SCHNELLDIENST HEIKO LAMPRECHT, e Разпространител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Urbich, Германия.

  4. WGS GMBH

    Германия

    Предприятието WGS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Перални и химическо чистене - машини и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Wasungen, Германия.

  5. BÄRTIG WASSERBEHANDLUNG GMBH HELAMIN VERTRAGSHÄNDLER

    Германия

    Предприятието BÄRTIG WASSERBEHANDLUNG GMBH HELAMIN VERTRAGSHÄNDLER, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Машини и техника за химическата промишленост, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Машини и техника за химическата промишленост, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Friedrichroda, Германия.

Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

5 Фирми