• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и БаварияДоставчик на услуги
  1. K2S IT-SOLUTIONS & SERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието K2S IT-SOLUTIONS & SERVICES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

  2. KÄLTE WAGNER

    Германия

    Предприятието KÄLTE WAGNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Kümmersbruck, Германия.

  3. H. HOFMANN U. SOHN GMBH

    Германия

    Предприятието H. HOFMANN U. SOHN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Freising, Германия.

  4. B&L KÄLTE-KLIMATECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието B&L KÄLTE-KLIMATECHNIK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Büchenbach, Германия.

  5. KÜHLLAGERBAU OBERBAYERN PETER EHM GMBH

    Германия

    Предприятието KÜHLLAGERBAU OBERBAYERN PETER EHM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Feldkirchen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FLAK KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието FLAK KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Geisenfeld, Германия.

  2. PAUL MÜLLER GMBH

    Германия

    Предприятието PAUL MÜLLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Eisingen, Германия.

  3. GIMPEL LUFT- UND WÄRMETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GIMPEL LUFT- UND WÄRMETECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Allersberg, Германия.

  4. KÄLTE-KLIMA-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието KÄLTE-KLIMA-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Lindau, Германия.

  5. REKO-TECH GMBH

    Германия

    Предприятието REKO-TECH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Wartenberg, Германия.

  1. LHB LUFTTECHNISCHER HANDELSBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието LHB LUFTTECHNISCHER HANDELSBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

  2. LÜFTUNGSREINIGUNG PETER GESCHEW

    Германия

    Предприятието LÜFTUNGSREINIGUNG PETER GESCHEW, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Farchant, Германия.

  1. ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER

    Германия

    Предприятието ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Planegg, Германия.

  2. GTS GMBH - GEBÄUDETECHNIK SERVICE MÜNCHEN

    Германия

    Предприятието GTS GMBH - GEBÄUDETECHNIK SERVICE MÜNCHEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  3. HKW KÄLTETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HKW KÄLTETECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. GÜNTHER KÄLTE-KLIMA GMBH

    Германия

    Предприятието GÜNTHER KÄLTE-KLIMA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Aschaffenburg, Германия.

  5. SCHWARZ KÄLTETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWARZ KÄLTETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Kempten, Германия.

  6. PEP KÄLTEPLANUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието PEP KÄLTEPLANUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  7. MINUS GRADE SCHMIDT

    Германия

    Предприятието MINUS GRADE SCHMIDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Hausham, Германия.

  8. KÜHLERBAU NEU-ULM GMBH

    Германия

    Предприятието KÜHLERBAU NEU-ULM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Neu-Ulm, Германия.

  1. PTA PHARMA-TECHNISCHER-APPARATEBAU GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието PTA PHARMA-TECHNISCHER-APPARATEBAU GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Mauern, Германия.

  2. KÄLTE- & KLIMATECHNIK FRITZ GMBH

    Германия

    Предприятието KÄLTE- & KLIMATECHNIK FRITZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Hergensweiler, Германия.

  3. KÄLTE UND KLIMATECHNIK GROSS GMBH

    Германия

    Предприятието KÄLTE UND KLIMATECHNIK GROSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Kitzingen, Германия.

  4. MICHAEL SCHMIDPETER

    Германия

    Предприятието MICHAEL SCHMIDPETER, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Hilpoltstein, Германия.

  5. KR KÄLTE- KLIMATECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KR KÄLTE- KLIMATECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Landsberg, Германия.

  6. KFZ-TEILEHANDEL JACK BRYANT

    Германия

    Предприятието KFZ-TEILEHANDEL JACK BRYANT, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  7. PRÜFLING LUFTTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PRÜFLING LUFTTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Ottobrunn, Германия.

  8. KÄLTE SCHÜBL GMBH

    Германия

    Предприятието KÄLTE SCHÜBL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  9. GENES KÄLTETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GENES KÄLTETECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Hof, Германия.

  10. KÜHL-HAMMER HEINRICH ROB. HAMMER

    Германия

    Предприятието KÜHL-HAMMER HEINRICH ROB. HAMMER, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Bamberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

Брой резултати

224 Фирми