• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и БаварияДоставчик на услуги
  1. HERZOGSPARK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HERZOGSPARK GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Herzogenaurach, Германия.

  2. PARKHOTEL ERDING GMBH

    Германия

    Предприятието PARKHOTEL ERDING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Erding, Германия.

  3. HOTEL SCHMELMER HOF

    Германия

    Предприятието HOTEL SCHMELMER HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Aibling, Германия.

  4. HOTEL - GASTSTÄTTE ZUR POST

    Германия

    Предприятието HOTEL - GASTSTÄTTE ZUR POST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Reit Im Winkl, Германия.

  5. BAKAS HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието BAKAS HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв München, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. M. WEITL VERTRIEB

    Германия

    Предприятието M. WEITL VERTRIEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Geretsried, Германия.

  2. HOTEL -RESTAURANT AM SONNENBICHL

    Германия

    Предприятието HOTEL -RESTAURANT AM SONNENBICHL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Wiessee, Германия.

  3. HOTEL-RESTAURANT DEUTSCHENBAUR

    Германия

    Предприятието HOTEL-RESTAURANT DEUTSCHENBAUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Schwabmünchen, Германия.

  4. STADTHOTEL BERGGEIST

    Германия

    Предприятието STADTHOTEL BERGGEIST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Penzberg, Германия.

  5. KNEIPP- KUR- UND TAGUNGSHOTEL LUITPOLD?

    Германия

    Предприятието KNEIPP- KUR- UND TAGUNGSHOTEL LUITPOLD?, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Wörishofen, Германия.

  1. G & H CHEMIE-VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието G & H CHEMIE-VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Wolnzach, Германия.

  2. KÜCHEN LOESCH LEONHD. CARL LOESCH GMBH

    Германия

    Предприятието KÜCHEN LOESCH LEONHD. CARL LOESCH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Декоративен порцелан, Довършителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Декоративен порцелан, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  1. LORENZ HOTEL ZENTRAL GMBH

    Германия

    Предприятието LORENZ HOTEL ZENTRAL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  2. EDWIN GÜNTHNER

    Германия

    Предприятието EDWIN GÜNTHNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Ракии, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Алкохолни и спиртни напитки, Ракии, Бира, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wilhelmsdorf, Германия.

  3. PETERHOF HOTELBETRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието PETERHOF HOTELBETRIEBS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Kempten, Германия.

  4. HOTEL ZUR POST

    Германия

    Предприятието HOTEL ZUR POST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Altötting, Германия.

  5. DREXEL´S PARKHOTEL

    Германия

    Предприятието DREXEL´S PARKHOTEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Memmingen, Германия.

  6. WOHLFÜHLHOTEL FROHSINN

    Германия

    Предприятието WOHLFÜHLHOTEL FROHSINN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Fischen, Германия.

  7. HOTEL AM KRONE PARK

    Германия

    Предприятието HOTEL AM KRONE PARK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Neu-Esting (olching), Германия.

  8. HOTEL VELDENSTEINER FORST E. K.

    Германия

    Предприятието HOTEL VELDENSTEINER FORST E. K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Plech, Германия.

  1. HOTEL GOLDENE KRONE

    Германия

    Предприятието HOTEL GOLDENE KRONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Iphofen, Германия.

  2. ESPRESSO DIREKT MICHAEL HÖSSL E.K.

    Германия

    Предприятието ESPRESSO DIREKT MICHAEL HÖSSL E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Fürth, Германия.

  3. IRMGARD RÖSCH

    Германия

    Предприятието IRMGARD RÖSCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  4. HOTEL GUT ISING K. MAGALOW KG

    Германия

    Предприятието HOTEL GUT ISING K. MAGALOW KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Chieming, Германия.

  5. BERGGASTHOF ELLEGG-HÖHE

    Германия

    Предприятието BERGGASTHOF ELLEGG-HÖHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Wertach, Германия.

  6. HOTEL BELLEVUE GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL BELLEVUE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Reichenhall, Германия.

  7. PANORAMA HOTEL ANDREAS SCHRECK

    Германия

    Предприятието PANORAMA HOTEL ANDREAS SCHRECK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Heimbuchenthal, Германия.

  8. HOTEL KIRCHBAUR HOF

    Германия

    Предприятието HOTEL KIRCHBAUR HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Neuburg, Германия.

  9. HOTEL BUNDSCHUH

    Германия

    Предприятието HOTEL BUNDSCHUH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Lohr, Германия.

  10. HOTEL LÖWEN, TILMAN KÖNIG E.K.

    Германия

    Предприятието HOTEL LÖWEN, TILMAN KÖNIG E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Marktbreit, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

487 Фирми