• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • придобиване- бази- обезопасяване на данни

Резултати за

Придобиване- бази- обезопасяване на данни

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и Бавария
  1. XPRESS TRANSLATION SERVICE

    Германия

    Предприятието XPRESS TRANSLATION SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Holzkirchen, Германия.

  2. SPRACHENDIENST RUSSISCH ELENA HOTZE

    Германия

    Предприятието SPRACHENDIENST RUSSISCH ELENA HOTZE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Maitenbeth, Германия.

  3. MARLIES KIRSTÄDTER

    Германия

    Предприятието MARLIES KIRSTÄDTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  4. ANGELIKA PFALLER

    Германия

    Предприятието ANGELIKA PFALLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Berchtesgaden, Германия.

  5. FACHÜBERSETZUNGEN RECH

    Германия

    Предприятието FACHÜBERSETZUNGEN RECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв München, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ELENA TYUKAVKINA

    Германия

    Предприятието ELENA TYUKAVKINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Au, Германия.

  2. NINA HEGENDÖRFER

    Германия

    Предприятието NINA HEGENDÖRFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Gröbenzell, Германия.

  3. SPRACHENINSEL M. MECHORA-KRÜGER

    Германия

    Предприятието SPRACHENINSEL M. MECHORA-KRÜGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  4. TEXT & CO

    Германия

    Предприятието TEXT & CO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  5. IN-ÜBERSETZUNGEN INH. INGRID NASSIOS

    Германия

    Предприятието IN-ÜBERSETZUNGEN INH. INGRID NASSIOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Coburg, Германия.

  1. HELENA WULGARI-POPP

    Германия

    Предприятието HELENA WULGARI-POPP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  2. JARMILA WITZKE

    Германия

    Предприятието JARMILA WITZKE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  1. ELKE BUNDSCHERER

    Германия

    Предприятието ELKE BUNDSCHERER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Speichersdorf, Германия.

  2. ACHIM MÜLLER

    Германия

    Предприятието ACHIM MÜLLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Rosenheim, Германия.

  3. ÜBERSETZUNGSBÜRO CRIVELLO-POOCK

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO CRIVELLO-POOCK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Herrsching, Германия.

  4. KARIN PFEIFFER

    Германия

    Предприятието KARIN PFEIFFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  5. TRADETTE - ÜBERSETZERIN UND DOLMETSCHERIN FÜR FRANZÖSISCH

    Германия

    Предприятието TRADETTE - ÜBERSETZERIN UND DOLMETSCHERIN FÜR FRANZÖSISCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

  6. REUTER

    Германия

    Предприятието REUTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Rechtmehring, Германия.

  7. DIPL.-ÜBERS MARGARETE FRITSCH

    Германия

    Предприятието DIPL.-ÜBERS MARGARETE FRITSCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  8. ÜBERSETZUNGSBÜRO MASSIAS

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO MASSIAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Haar, Германия.

  1. WEIS WELTWEIT ÜBERSETZEN GMBH

    Германия

    Предприятието WEIS WELTWEIT ÜBERSETZEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Kitzingen, Германия.

  2. SPRACHENINSTITUT BAMBERG

    Германия

    Предприятието SPRACHENINSTITUT BAMBERG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Bamberg, Германия.

  3. ANNE KARIN MASSANETZ

    Германия

    Предприятието ANNE KARIN MASSANETZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Hersbruck, Германия.

  4. SPRACHENDIENST GERTRUD WITTWER

    Германия

    Предприятието SPRACHENDIENST GERTRUD WITTWER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Kempten, Германия.

  5. TRANZZLATE GMBH

    Германия

    Предприятието TRANZZLATE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Bad Tölz, Германия.

  6. KATHARINA BLUM

    Германия

    Предприятието KATHARINA BLUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  7. HANS SPERLING

    Германия

    Предприятието HANS SPERLING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Чужди езици - институти, Превод, Технически превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Чужди езици - институти, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Stockdorf, Германия.

  8. CARSTEN H. FREYTAG

    Германия

    Предприятието CARSTEN H. FREYTAG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Coburg, Германия.

  9. SWS SPRACHENDIENST

    Германия

    Предприятието SWS SPRACHENDIENST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Weilheim, Германия.

  10. NASTASJA GARCÍA RODRIGUEZ

    Германия

    Предприятието NASTASJA GARCÍA RODRIGUEZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Emskirchen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Придобиване- бази- обезопасяване на данни

Брой резултати

232 Фирми