• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и БаварияПроизводител
  1. FLOTTWEG SE

    Германия

    Verified by europages badge

    Flottweg is one of the worldwide leading solution providers in the field of mechanical separation technology. Our decanters, disc stack centrifuges and belt presses exclusively manufactured in Germany are the preconditions for high efficiency in production and outstanding quality of our customers’ end products. In the petrochemical, chemical, pharmazeutical and the food industry but also in the field of mining as well as in the environmental area for the treatment of waste water or oil sludges – Flottweg’s premium products and systems work successfully everywhere. Thousands of satisfied customers all around the world are our best reference. For more than 60 years Flottweg have been developing and producing decanter centrifuges, separators, belt presses, and systems considered extremely powerful and reliable. In many industrial areas, they handle key functions in the clarification of liquids, separation of liquid mixtures, and concentrating and dewatering.

  2. MBT BRAUTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MBT BRAUTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пивоварна - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, plants and equipment for breweries, beer brewery consulting, systems and equipment for the drinks industry, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nordheim, Германия.

  3. FLORAPOWER GMBH

    Германия

    Предприятието FLORAPOWER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Langerringen, Германия.

  4. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

    Германия

    Предприятието AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане за зъболекарски кабинети, Мини и кариери - машини и техника, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Обзавеждане за зъболекарски кабинети, Мини и кариери - машини и техника, и Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Puchheim, Германия.

  5. SINGER & SOHN GMBH

    Германия

    Предприятието SINGER & SOHN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и systems and equipment for processing meat and sausages. Седалището му е в/ъв Erasbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ANDRITZ FIEDLER GMBH

    Германия

    Предприятието ANDRITZ FIEDLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за формоване, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за формоване, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

  2. STEINMASSL GMBH

    Германия

    Предприятието STEINMASSL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Kirchanschöring, Германия.

  3. GDH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието GDH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hiltpoltstein, Германия.

  4. BTSU GMBH

    Германия

    Предприятието BTSU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Вътрешнозаводски транспорт - подвижна техника, Перални и химическо чистене - машини и техника, Колела и колелца, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Вътрешнозаводски транспорт - подвижна техника, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kiefersfelden, Германия.

  5. KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовъчни машини за дървен материал, Обща механика - работа с материали на клиента, Шлифовъчни машини за дървен материал, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  1. THERMO VISION GMBH BÜRO DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието THERMO VISION GMBH BÜRO DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Würzburg, Германия.

  2. BROCH GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BROCH GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, ravioli makers, и Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв OBERAUDORF, Германия.

  1. VEREINIGTE HERD- UND OFENFABRIKEN BETZ GMBH

    Германия

    Предприятието VEREINIGTE HERD- UND OFENFABRIKEN BETZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  2. L & B GROSSKÜCHEN GMBH

    Германия

    Предприятието L & B GROSSKÜCHEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Mitterfels, Германия.

  3. GESETE GMBH

    Германия

    Предприятието GESETE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sulzberg, Германия.

  4. GRONINGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GRONINGER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schnelldorf, Германия.

  5. FEDEGARI GMBH

    Германия

    Предприятието FEDEGARI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  6. GRANULDISK GMBH IM HOTELKOMPETENZZENTRUM

    Германия

    Предприятието GRANULDISK GMBH IM HOTELKOMPETENZZENTRUM, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oberschleißheim, Германия.

  7. E&V SYSTEME GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието E&V SYSTEME GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Egling, Германия.

  8. DOMMASCHK METALL & EDELSTAHLVERARBEITUNG INH. STEFFEN DOMMASCHK

    Германия

    Предприятието DOMMASCHK METALL & EDELSTAHLVERARBEITUNG INH. STEFFEN DOMMASCHK, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Лека метална конструкция, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neumarkt-Sankt Veit, Германия.

  1. LOCANIS AG

    Германия

    Предприятието LOCANIS AG, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Туристически коли, Хартия - машини за преработка, Шлифовъчни машини за дървен материал, Туристически коли, Хартия - машини за преработка, и Шлифовъчни машини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Unterföhring, Германия.

  2. PAUL KOLBE GMBH

    Германия

    Предприятието PAUL KOLBE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Elchingen, Германия.

  3. MDS GAMPER

    Германия

    Предприятието MDS GAMPER, e Производител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Baunach, Германия.

  4. WOLFGANG SCHNELLER KARTOFFEL- UND GEMÜSETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието WOLFGANG SCHNELLER KARTOFFEL- UND GEMÜSETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Поправка на промишлени съоръжения, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Hainsfarth, Германия.

  5. HACKL REINIUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието HACKL REINIUNGSSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Parsdorf, Германия.

  6. INK SYSTEMS INH. LARS KRUMMER

    Германия

    Предприятието INK SYSTEMS INH. LARS KRUMMER, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Промишлено почистване - машини, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Промишлено почистване - машини. Седалището му е в/ъв Grafing, Германия.

  7. JAKSCH KÜCHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието JAKSCH KÜCHENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bodenkirchen, Германия.

  8. TEXTOR MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието TEXTOR MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Biessenhofen, Германия.

  9. BOOCKMANN GMBH

    Германия

    Предприятието BOOCKMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от черни метали, и Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв Niederlauer, Германия.

  10. FERMCOM BIOVNT BIOLOGISCHE VERFAHRENSTECHNIK UND NETZWERKTECHNOLOGIE

    Германия

    Предприятието FERMCOM BIOVNT BIOLOGISCHE VERFAHRENSTECHNIK UND NETZWERKTECHNOLOGIE, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gräfelfing, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Брой резултати

37 Фирми

Категория