• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ГерманияПотсдам и БранденбургПроизводител
  1. THEATERBAU S. O. WINTER

    Германия

    Предприятието THEATERBAU S. O. WINTER, e Производител, и работи в сферата на Зали за представления и сценография - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Студия - телевизия, кино, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение, Студия - телевизия, кино, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Oranienburg, Германия.

  2. WE MAKE IT GMBH

    Германия

    Предприятието WE MAKE IT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Творческа продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Спектакли - организация, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Königs Wusterhausen, Германия.

  3. ZEHDENICK INNOVATIVE METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ZEHDENICK INNOVATIVE METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Zehdenick, Германия.

  4. STADTWERKE PRITZWALK GMBH

    Германия

    Предприятието STADTWERKE PRITZWALK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Pritzwalk, Германия.

  5. CONFECTA GMBH

    Германия

    Предприятието CONFECTA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Hennigsdorf, Германия.