• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ГерманияХановер и Долна Саксония
  1. SINNTEC SCHMIERSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието SINNTEC SCHMIERSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, и Помпи. Седалището му е в/ъв Grethem, Германия.

  2. CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Циментови заводи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища, Металургия - машини и инсталации, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, и Инсталации и съоръжения за електроцентрали с въглища. Седалището му е в/ъв Buxtehude, Германия.

  3. MWO GES. ZUR HERSTELLUNG VON CHEM.-TECHN. PRODUKTEN MBH

    Германия

    Предприятието MWO GES. ZUR HERSTELLUNG VON CHEM.-TECHN. PRODUKTEN MBH, e Производител, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Машини и техника за химическата промишленост, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Brahlstorf, Германия.

  4. ZST ZENTRALSCHMIERTECHNIK UG

    Германия

    Предприятието ZST ZENTRALSCHMIERTECHNIK UG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за химическата промишленост, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Машини и техника за химическата промишленост, Нефтени горива и добавки, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Achim, Германия.

  5. FLEXBIMEC - INHABER SINNTEC SCHMIERSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието FLEXBIMEC - INHABER SINNTEC SCHMIERSYSTEME GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Съединители (амбреажи), Помпи, Промишлени смазки, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Съединители (амбреажи), Помпи, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Grethem, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KAY-JÜRGEN STEIL

    Германия

    Предприятието KAY-JÜRGEN STEIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено отопление - инсталации и техника, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Напитки - машини и техника за индустрията, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Winkelsett, Германия.

  2. ESPO GMBH

    Германия

    Предприятието ESPO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Обзавеждане на оборски помещения, Промишлено отопление - инсталации и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Обзавеждане на оборски помещения, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Ringe, Германия.

  3. ANKE PUMPEN

    Германия

    Предприятието ANKE PUMPEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Печат и набор - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Obernkirchen, Германия.

  4. RWF INDUSTRIE-SERVICE WEDE GMBH

    Германия

    Предприятието RWF INDUSTRIE-SERVICE WEDE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Печат и набор - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

  5. DJN DWERLKOTTE GMBH

    Германия

    Предприятието DJN DWERLKOTTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Neuenkirchen-Vörden, Германия.

  1. TORSTEN LAUCKNER

    Германия

    Предприятието TORSTEN LAUCKNER, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Котелно производство, Репрография - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Лека метална конструкция, Котелно производство, Репрография - машини и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Cuxhaven, Германия.

  2. ELSTEIN-WERK M. STEINMETZ GMBH & CO. KG - SPEZIALFABRIK KERAMISCHER INFRAROTSTRAHLER

    Германия

    Предприятието ELSTEIN-WERK M. STEINMETZ GMBH & CO. KG - SPEZIALFABRIK KERAMISCHER INFRAROTSTRAHLER, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Печат и набор - машини и техника, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлена кинкалерия, Печат и набор - машини и техника, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Northeim, Германия.

  1. GERD SCHÖMAKER

    Германия

    Предприятието GERD SCHÖMAKER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Кораби - уреди и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Кораби - уреди и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Esche, Германия.

  2. KSB AG

    Германия

    Предприятието KSB AG, e Производител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Наем на промишлени съоръжения, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

  3. DESMI GMBH

    Германия

    Предприятието DESMI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Зъбни помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Зъбни помпи. Седалището му е в/ъв Seevetal, Германия.

  4. G&G TANKTECHNIK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието G&G TANKTECHNIK GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Груб строеж, Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Großenkneten, Германия.

  5. SULZER PUMPS WASTEWATER GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието SULZER PUMPS WASTEWATER GERMANY GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Isernhagen, Германия.

  6. KUNSTSTOFFTECHNIK OBERNKIRCHEN ZNL DER J.H. BORNEMANN GMBH

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFTECHNIK OBERNKIRCHEN ZNL DER J.H. BORNEMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Уплътнителни съединения и набивки, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Уплътнителни съединения и набивки, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Obernkirchen, Германия.

  7. BRANDSCHUTZ & SICHERHEITSTECHNIK QUICKERT GBR

    Германия

    Предприятието BRANDSCHUTZ & SICHERHEITSTECHNIK QUICKERT GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Пожари - техника и инсталации за защита, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Пожари - техника и инсталации за защита. Седалището му е в/ъв Schüttorf, Германия.

  8. KAI-GETEC GEBÄUDE- UND ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KAI-GETEC GEBÄUDE- UND ENERGIETECHNIK GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Wilhelmshaven, Германия.

  1. SCHEIBLICH PUMPEN UND ANLAGENTECH- NIK E. K. INH. EDUARD FILBERT ABS PUMPEN VERTRAGSWERKSTATT

    Германия

    Предприятието SCHEIBLICH PUMPEN UND ANLAGENTECH- NIK E. K. INH. EDUARD FILBERT ABS PUMPEN VERTRAGSWERKSTATT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

  2. AUTOHAUS HERMANN FEHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието AUTOHAUS HERMANN FEHRMANN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Haren, Германия.

  3. GÜNTHER NIENSTEDT

    Германия

    Предприятието GÜNTHER NIENSTEDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Verden, Германия.

  4. SGCC GMBH

    Германия

    Предприятието SGCC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Nienburg, Германия.

  5. PUMPEN UND ANLAGENTECHNIK REHKATER

    Германия

    Предприятието PUMPEN UND ANLAGENTECHNIK REHKATER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

  6. TBS SCHIFFAHRTS- UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието TBS SCHIFFAHRTS- UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Кранове и мостови кранове, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Кранове и мостови кранове, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Seevetal, Германия.

  7. SALOTECH-WASSERHOCHDRUCKTECHNIK VERTRIEBS- U. SERVICEGESELLSCHAFT DEUTSCHLAND MBH

    Германия

    Предприятието SALOTECH-WASSERHOCHDRUCKTECHNIK VERTRIEBS- U. SERVICEGESELLSCHAFT DEUTSCHLAND MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Seevetal, Германия.

  8. MASCHINENBAU BÜSSING UND BOLURTSCHI

    Германия

  9. FEUMAX FEUERLÖSCHGERÄTE- UND KUNDENDIENST INH. JÖRG SCHULZ

    Германия

    Предприятието FEUMAX FEUERLÖSCHGERÄTE- UND KUNDENDIENST INH. JÖRG SCHULZ, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Hameln, Германия.

  10. HEINSER-KFZ- REPARATURWERKSTATT GORONCY & DRESCHER GMBH

    Германия

    Предприятието HEINSER-KFZ- REPARATURWERKSTATT GORONCY & DRESCHER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Heinsen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

47 Фирми