• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бои от синтетични смоли

Резултати за

Бои от синтетични смоли

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. BARIT (R) -KUNSTHARZ-BELAGSTECHNIK GMBH.

    Германия

    Предприятието BARIT (R) -KUNSTHARZ-BELAGSTECHNIK GMBH., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Смоли. Освен това развива дейност и в сферата на Синтетични смоли, и Синтетични смоли. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  2. KLEPRO E.K. HERR FELIX BERCHTOLD

    Германия

    Предприятието KLEPRO E.K. HERR FELIX BERCHTOLD, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  3. INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH

    Германия

    Предприятието INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  4. DURAL GMBH

    Германия

    Предприятието DURAL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.