• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • железопътен подвижен състав и оборудване

Резултати за

Железопътен подвижен състав и оборудване

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. RUF ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието RUF ENGINEERING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  2. HARNISCH BAHNTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HARNISCH BAHNTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Релси от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Железопътен подвижен състав и оборудване, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. THYSSENKRUPP GLEISTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието THYSSENKRUPP GLEISTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Релси от черни метали, Мини и кариери - машини и техника, Железопътен подвижен състав и оборудване, Груб строеж, Релси от черни метали, Мини и кариери - машини и техника, Железопътен подвижен състав и оборудване, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. BOA-SERVICE GERD KUNKEL

    Германия

    Предприятието BOA-SERVICE GERD KUNKEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. GMEINDER LOKOMOTIVEN GMBH

    Германия

    Предприятието GMEINDER LOKOMOTIVEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.