• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - опаковки

Резултати за

Пластмаси - опаковки

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. IPLASTICS GMBH

    Германия

    Предприятието IPLASTICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  2. WALTER LOCKENVITZ

    Германия

    Предприятието WALTER LOCKENVITZ, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  3. BRASPACK GMBH

    Германия

    Предприятието BRASPACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  4. TEFA KARTONAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието TEFA KARTONAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rutesheim, Германия.

  5. WERBEFREU.DE

    Германия

    Предприятието WERBEFREU.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BETTEN HOFFMANN INH. DARIO HOFFMANN

    Германия

    Предприятието BETTEN HOFFMANN INH. DARIO HOFFMANN, e Производител, и работи в сферата на Седалки за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  2. MOBA-TEC GMBH

    Германия

    Предприятието MOBA-TEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Пластмаси - опаковки, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Grünkraut, Германия.

  3. ABS-BESCHICHTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието ABS-BESCHICHTUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Кухо стъкло, Стъклен амбалаж, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмаси - опаковки, Кухо стъкло, и Стъклен амбалаж. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  4. CARL FRIED. MÜLLER AG KILIAN VERPACKUNG

    Германия

    Предприятието CARL FRIED. MÜLLER AG KILIAN VERPACKUNG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. HÄBERLEN-BÖRSIG VERPACKUNGS GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието HÄBERLEN-BÖRSIG VERPACKUNGS GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени опаковки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  1. CARGOPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEGÜTER MBH

    Германия

    Предприятието CARGOPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEGÜTER MBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  2. PAKET-ZENTRUM BACKNANG

    Германия

    Предприятието PAKET-ZENTRUM BACKNANG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Печатане. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  1. CAD-KON

    Германия

    Предприятието CAD-KON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Архитектура - проектантски бюра, Преносими механични инструменти, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  2. GERHARD SCHATZ GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHATZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  3. HANS KRAL

    Германия

    Предприятието HANS KRAL, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Furtwangen, Германия.

  4. DNV-VERLAG GMBH

    Германия

    Предприятието DNV-VERLAG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Пейзажисти - предприемачи, Разсадници и лесовъдство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  5. AUTOGLAS SCHLOTZ

    Германия

    Предприятието AUTOGLAS SCHLOTZ, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  6. ART SPED SCHÜTZ GMBH

    Германия

    Предприятието ART SPED SCHÜTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени опаковки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  7. MRDESIGN

    Германия

    Предприятието MRDESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Информатика - софтуер, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Mutlangen, Германия.

  8. SLT-BAUER

    Германия

    Предприятието SLT-BAUER, e Производител, и работи в сферата на Шкафове и кошове за складиране. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. LÄMMLE-INDUSTRIEPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT ZELL MBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LÄMMLE-INDUSTRIEPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT ZELL MBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Пластмаси - опаковки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Rot, Германия.

  2. CONSTANTIA FROMM GMBH

    Германия

    Предприятието CONSTANTIA FROMM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  3. DIE TASCHENSCHMIEDE SABINE HÄUSSLER

    Германия

    Предприятието DIE TASCHENSCHMIEDE SABINE HÄUSSLER, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Печатане - офсет. Седалището му е в/ъв Gailingen, Германия.

  4. LINKTEC ENGINEERING

    Германия

    Предприятието LINKTEC ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Limbach, Германия.

  5. CREATEAM BRANDING GMBH

    Германия

    Предприятието CREATEAM BRANDING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  6. DPACK VERPACKUNGSBERATUNG

    Германия

    Предприятието DPACK VERPACKUNGSBERATUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. KET TECHNIK

    Германия

    Предприятието KET TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Лека метална конструкция, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  8. MST-SWATOCH E.K.

    Германия

    Предприятието MST-SWATOCH E.K., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  9. SPECK VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието SPECK VERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  10. TSI SCHREIBWAREN IMPORT GMBH & CO. TRADING KG

    Германия

    Предприятието TSI SCHREIBWAREN IMPORT GMBH & CO. TRADING KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хранeнe - внос-износ, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Reutlingen-Mittelstadt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно