• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • формоване на пластмаси

Резултати за

Формоване на пластмаси

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. KLAUS HETZEL MODELLBAU FORMENBAU KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

    Предприятието KLAUS HETZEL MODELLBAU FORMENBAU KUNSTSTOFFTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Форми и модели, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Пластмаси - подови настилки, Форми и модели, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  2. KUDEKO - KUHN - DESIGN - KONSTRUKTION

    Германия

    Предприятието KUDEKO - KUHN - DESIGN - KONSTRUKTION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  3. CLAUS MÜLLER

    Германия

    Предприятието CLAUS MÜLLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Форми и модели, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Пластмаси - подови настилки, Форми и модели, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Bodnegg, Германия.

  4. ZEITLOS MÖBEL MODELLE MECHANIK GBR

    Германия

    Предприятието ZEITLOS MÖBEL MODELLE MECHANIK GBR, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. KURT RAISSLE

    Германия

    Предприятието KURT RAISSLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Спортни инсталации, Басейни - инсталации и съоръжения, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Спортни инсталации, и Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.