• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хляб и сладкарски изделия

Резултати за

Хляб и сладкарски изделия

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. STROHAUER'S BACKSTUBE & SPEZIALITÄTENVERSAND GMBH

    Германия

    Предприятието STROHAUER'S BACKSTUBE & SPEZIALITÄTENVERSAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Вина, Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, и Вина. Седалището му е в/ъв Nußloch, Германия.

  2. ENOTECA GASTRONOMIE GMBH

    Германия

    Предприятието ENOTECA GASTRONOMIE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. ORIGINAL FOOD GMBH

    Германия

    Предприятието ORIGINAL FOOD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Хляб и сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Чайове, Хляб и сладкарски изделия, Захар, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. MAYERS BÄCKEREI - KONDITOREI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MAYERS BÄCKEREI - KONDITOREI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  5. GRUNER'S BACKSTUBE GMBH

    Германия

    Предприятието GRUNER'S BACKSTUBE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STADTBÄCKEREI SCHULTHEISS GMBH

    Германия

    Предприятието STADTBÄCKEREI SCHULTHEISS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  2. BÄCKEREI HAUG

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI HAUG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Sonnenbühl, Германия.

  3. BÄCKEREI HANS WUCHERER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI HANS WUCHERER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Хотел. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. BÄCKEREI ENGELHARDT GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI ENGELHARDT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  5. BERND SOHNS

    Германия

    Предприятието BERND SOHNS, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Blaufelden, Германия.

  1. JÜRGEN BREITER

    Германия

    Предприятието JÜRGEN BREITER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Sandhausen, Германия.

  2. STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH

    Германия

    Предприятието STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  1. ROLAND GLATZ

    Германия

    Предприятието ROLAND GLATZ, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Кухни - мебелно обзавеждане, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Seelbach, Германия.

  2. RESTAURANT DIANAS HENDL-ALB / EHEM. KLEINESCHLE

    Германия

    Предприятието RESTAURANT DIANAS HENDL-ALB / EHEM. KLEINESCHLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  3. LADNER'S OCHSENBECK GMBH

    Германия

    Предприятието LADNER'S OCHSENBECK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Grabenstetten, Германия.

  4. HELMUT EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT EHRMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  5. KERSTIN KRAUS

    Германия

    Предприятието KERSTIN KRAUS, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

  6. BÄCKEREI CNOSSEN GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI CNOSSEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  7. METZGEREI WOLZ GMBH

    Германия

    Предприятието METZGEREI WOLZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  8. BÄCKEREI & KONDITOREI MONTAGNESE

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI & KONDITOREI MONTAGNESE, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  1. THOMAS KIENZLE

    Германия

    Предприятието THOMAS KIENZLE, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Allmendingen, Германия.

  2. MICHAEL KERN

    Германия

    Предприятието MICHAEL KERN, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Кухни - мебелно обзавеждане, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Grömbach, Германия.

  3. BÄCKEREI NOLLER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI NOLLER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  4. BÄCKEREI SCHMIDT GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI SCHMIDT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  5. SAUDER GMBH

    Германия

    Предприятието SAUDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  6. GERSTLE PARTYSERVICE

    Германия

    Предприятието GERSTLE PARTYSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH

    Германия

    Предприятието VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. HEINRICH JENNE

    Германия

    Предприятието HEINRICH JENNE, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Endingen, Германия.

  9. BÄCKEREI LANG

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI LANG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  10. BÄCKEREI ZWICKER GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI ZWICKER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно