• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SEEHOTEL ADLER BETRIEBSGESELLSCHAFT GMBH

    Германия

    Предприятието SEEHOTEL ADLER BETRIEBSGESELLSCHAFT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bodman-Ludwigshafen, Германия.

  3. EDELSTAHLDESIGN RITTER

    Германия

    Предприятието EDELSTAHLDESIGN RITTER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  4. REX-ROYAL SIBOLD GMBH

    Германия

    Предприятието REX-ROYAL SIBOLD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  5. ACHAT HOTEL- UND IMMOBILIENBETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието ACHAT HOTEL- UND IMMOBILIENBETRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SAPPER GMBH

    Германия

    Предприятието SAPPER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  2. KAFFEEWELT UND MEHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието KAFFEEWELT UND MEHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  3. QUALITY HOTEL AM ROSENGARTEN

    Германия

    Предприятието QUALITY HOTEL AM ROSENGARTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Wimpfen, Германия.

  4. HOTEL-RESTAURANT KRONE

    Германия

    Предприятието HOTEL-RESTAURANT KRONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  5. SPEYER + HAB GMBH

    Германия

    Предприятието SPEYER + HAB GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Gondelsheim, Германия.

  1. SCHWARZWALDHOTEL MÖHRINGER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWARZWALDHOTEL MÖHRINGER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bonndorf, Германия.

  2. RINGHOTEL BUNDSCHU BUNDSCHU HOTEL & GASTRONOMIE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RINGHOTEL BUNDSCHU BUNDSCHU HOTEL & GASTRONOMIE GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  1. HOTEL RESTAURANT KRONE FAMILIE RAU

    Германия

    Предприятието HOTEL RESTAURANT KRONE FAMILIE RAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  2. HOTEL-RESTAURANT LÖWEN INH. WALTER GRETHER

    Германия

    Предприятието HOTEL-RESTAURANT LÖWEN INH. WALTER GRETHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  3. BEST WESTERN ATRIUM HOTEL

    Германия

    Предприятието BEST WESTERN ATRIUM HOTEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. RINGHOTEL ZUM KREUZ

    Германия

    Предприятието RINGHOTEL ZUM KREUZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  5. BARTELMÄS SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BARTELMÄS SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. BEST WESTERN HOTEL SCHWARZWALD RESIDENZ

    Германия

    Предприятието BEST WESTERN HOTEL SCHWARZWALD RESIDENZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Triberg, Германия.

  7. PARKHOTEL DAVID DAVIDE ARCELLA E.K.

    Германия

    Предприятието PARKHOTEL DAVID DAVIDE ARCELLA E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  8. HOTEL REBGARTEN BETRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието HOTEL REBGARTEN BETRIEBS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  1. WOLFGANG DIEHR

    Германия

    Предприятието WOLFGANG DIEHR, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  2. HOTEL WEINGÄRTNER

    Германия

    Предприятието HOTEL WEINGÄRTNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Wildbad, Германия.

  3. GASTHOF ZUR KRONE

    Германия

    Предприятието GASTHOF ZUR KRONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Friedrichshall, Германия.

  4. KLOSTERGARTEN PFULLINGEN

    Германия

    Предприятието KLOSTERGARTEN PFULLINGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  5. MÜLLER HAUSGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER HAUSGERÄTE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  6. INSEL-HOTEL FAMILIE MAYER

    Германия

    Предприятието INSEL-HOTEL FAMILIE MAYER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  7. KELLER GMBH AUTOMATENSERVICE

    Германия

    Предприятието KELLER GMBH AUTOMATENSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  8. ROLAND HASSEL HOTEL KLOSTER HIRSAU

    Германия

    Предприятието ROLAND HASSEL HOTEL KLOSTER HIRSAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  9. HOTEL REBSTOCK

    Германия

    Предприятието HOTEL REBSTOCK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Ohlsbach, Германия.

  10. HOTEL NASSAUER HOF

    Германия

    Предприятието HOTEL NASSAUER HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

340 Фирми