• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • bauer gmbh

Резултати за

Bauer gmbh

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Simmozheim, Германия.

  2. BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Огнеупорни каси и сейфове, Брави, резета и ключове, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Огнеупорни каси и сейфове, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Dauchingen, Германия.

  3. ERNST BAUER

    Германия

    Предприятието ERNST BAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Комуникация, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  4. SLT-BAUER

    Германия

    Предприятието SLT-BAUER, e Производител, и работи в сферата на Шкафове и кошове за складиране. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. ROBERT BAUER

    Германия

    Предприятието ROBERT BAUER, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hildrizhausen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAUER STUDIOS GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER STUDIOS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - записващи устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Печатане, CD - щанцоване, Щанцоване на CD-ROM и DVD, и Мултимедия - електронно-издателска дейност. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. JOHANN BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието JOHANN BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Обществено строителство - предприемачи, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Engelsbrand, Германия.

  3. BAUER BAUTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER BAUTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, и Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Allmersbach, Германия.

  4. BAUSACHVERSTÄNDIGENBÜRO BAUER

    Германия

    Предприятието BAUSACHVERSTÄNDIGENBÜRO BAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Igersheim, Германия.

  5. BAUER HOLZBAU GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER HOLZBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени конструкции, Дървен материал - изделия, Прозорци, Бичен и обработен дървен материал, Дървени конструкции, Дървен материал - изделия, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  1. ELEKTROHAUS BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTROHAUS BAUER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Телевизори, видео и радиоапарати, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електричество - строителни работи, Телевизори, видео и радиоапарати, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  2. BAUER LEBENSART

    Германия

    Предприятието BAUER LEBENSART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Шампанско и пенливи вина, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Langenau, Германия.

  1. MARTIN BAUER

    Германия

    Предприятието MARTIN BAUER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Tiefenbronn, Германия.

  2. TRANSPORTE BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието TRANSPORTE BAUER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Таксита - фирми, Международни куриерски служби, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Таксита - фирми, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Dietingen, Германия.

  3. DIENSTLEISTUNGEN-BAUER

    Германия

    Предприятието DIENSTLEISTUNGEN-BAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Експедитори и групировчици, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, и Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  4. BAUER STEUERUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER STEUERUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, и Електричество - електроснабдителни съоръжения. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  5. AUTOHAUS BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието AUTOHAUS BAUER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Превозни средства от оказион, Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, и Превозни средства от оказион. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  6. BAUER-ENERGIEBERATUNG

    Германия

    Предприятието BAUER-ENERGIEBERATUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации, Довършителни работи, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Kirchardt, Германия.

  7. BAUER WATER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER WATER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  8. BAUER BESTATTUNGEN

    Германия

    Предприятието BAUER BESTATTUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Погребални принадлежности, и Погребални принадлежности. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  1. ALFRED BAUER GMBH

    Германия

Намерете оферта за