• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • bildung

Резултати за

Bildung

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. KONZEPT BILDUNG UND BERATUNG AG

    Германия

    Предприятието KONZEPT BILDUNG UND BERATUNG AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Asperg, Германия.

  2. ECONSULT - UMWELT ENERGIE BILDUNG LAMBRECHT JUNGMANN

    Германия

    Предприятието ECONSULT - UMWELT ENERGIE BILDUNG LAMBRECHT JUNGMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, и Алтернативни енергии - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  3. I - KOBI INSTITUT FÜR KOMMUNIKATION UND BILDUNG GMBH

    Германия

    Предприятието I - KOBI INSTITUT FÜR KOMMUNIKATION UND BILDUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Niefern-Öschelbronn, Германия.