• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • bulk materials

Резултати за

Bulk materials

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. ERNST MARSCHALL GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ERNST MARSCHALL GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Kressbronn, Германия.

  2. BERNGARDT & SÖHNE GBR

    Германия

    Предприятието BERNGARDT & SÖHNE GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Rottenburg Am Neckar, Германия.

  3. BAUDICHT-G.OSTERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието BAUDICHT-G.OSTERMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Тавани. Седалището му е в/ъв Ingoldingen, Германия.

  4. JGV GMBH

    Германия

    Предприятието JGV GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Ръчни инструменти, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Grafenhausen, Германия.

  5. SBS SPEZIAL-BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SBS SPEZIAL-BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TBR FRISCHBETON STUTTGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TBR FRISCHBETON STUTTGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SYTROC GESELLSCHAFT FÜR BAUSTOFFVERTRIEB UND TROCKENBAU MBH

    Германия

    Предприятието SYTROC GESELLSCHAFT FÜR BAUSTOFFVERTRIEB UND TROCKENBAU MBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Flein, Германия.

  3. FWA FISCHER WEILHEIM ABBRUCH GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието FWA FISCHER WEILHEIM ABBRUCH GMBH & CO.KG, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Weilheim, Германия.

  4. ARNOLD GROUP

    Германия

    Предприятието ARNOLD GROUP, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  5. GUSTAV WAGER KIES-SAND- UND SCHOTTERWERKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GUSTAV WAGER KIES-SAND- UND SCHOTTERWERKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  1. GERHARD SCHAEFER

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHAEFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Kandern, Германия.

  2. FRANZ HÜBNER GMBH

    Германия

    Предприятието FRANZ HÜBNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  1. TRICOSAL BAUABDICHTUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието TRICOSAL BAUABDICHTUNGS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. THOMAS ULRICH

    Германия

    Предприятието THOMAS ULRICH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Тавани. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  3. MURRBETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MURRBETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  4. DF BAUSERVICE + BAUBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието DF BAUSERVICE + BAUBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  5. STEPHAN SCHMIDMAIER ASPHALTIERUNGEN

    Германия

    Предприятието STEPHAN SCHMIDMAIER ASPHALTIERUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Schwieberdingen, Германия.

  6. WENZELBURGER TRANSPORTBETONWERK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WENZELBURGER TRANSPORTBETONWERK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Neckartailfingen, Германия.

  7. BAST BAUSTOFF-AUFBEREITUNG STUTTGART GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BAST BAUSTOFF-AUFBEREITUNG STUTTGART GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. HURLER TRANSPORTE GMBH

    Германия

    Предприятието HURLER TRANSPORTE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Цимент и добавки, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  1. MARTIN BAUR GMBH

    Германия

    Предприятието MARTIN BAUR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  2. MURR BETON GMBH

    Германия

    Предприятието MURR BETON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Oppenweiler, Германия.

  3. LADNER GMBH

    Германия

    Предприятието LADNER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Grabenstetten, Германия.

  4. BIRKENMEIER STEIN UND DESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието BIRKENMEIER STEIN UND DESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Топлинна изолация - материали, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  5. BAUMANN ISOLIERUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMANN ISOLIERUNGEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  6. WOLFGANG PRETZL GMBH

    Германия

    Предприятието WOLFGANG PRETZL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Sonnenbühl, Германия.

  7. ISOLIERTECHNIK SCHWETZINGEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ISOLIERTECHNIK SCHWETZINGEN GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  8. HDG UMWELTTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HDG UMWELTTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Мини и кариери - машини и техника, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Мини и кариери - машини и техника, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  9. D. LANG BAUBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието D. LANG BAUBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Umkirch, Германия.

  10. DIETER MUMMERT

    Германия

    Предприятието DIETER MUMMERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно