• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • catering

Резултати за

Catering

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. SEWEC OZON GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The core business activities of SEWEC OZON are the development, manufacture and sale of ozone generation systems, complete ozone systems and system components, as well as waste air purification systems. Our product range includes: Ozone systems; Ozone destroyers; Ozone generators; Disinfection systems for foodstuffs; Air valves; Static mixers; Hotel pools; Ventilation systems for the catering industry; Drinking water disinfection systems; Dew point temperature measuring equipment

  2. PIZZA SERVICE S+MGMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието PIZZA SERVICE S+MGMBH + CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. MORGENGOLD FRÜHSTÜCKSDIENSTE FRANCHISE GMBH

    Германия

    Предприятието MORGENGOLD FRÜHSTÜCKSDIENSTE FRANCHISE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. PEOPLEEAT

    Германия

    Предприятието PEOPLEEAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на party items. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. WEISSENBERGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WEISSENBERGER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Laufenburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. F.R. JESCH

    Германия

    Предприятието F.R. JESCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  2. ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  3. TTK GASTRO GMBH

    Германия

    Предприятието TTK GASTRO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  4. ESPRESSO + MORE GMBH

    Германия

    Предприятието ESPRESSO + MORE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. COFFEE-FULL-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието COFFEE-FULL-SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Furtwangen, Германия.

  1. WAIZENHÖFER GÜNTER S-T-W E.K.

    Германия

    Предприятието WAIZENHÖFER GÜNTER S-T-W E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Електродомакински уреди - големи уреди, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Wört, Германия.

  2. FUTECH

    Германия

    Предприятието FUTECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  1. PROVENERO GMBH

    Германия

    Предприятието PROVENERO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Steißlingen, Германия.

  2. INGENIEURBÜRO SEEWÖSTER GMBH

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO SEEWÖSTER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  3. MARINO HANDELSVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието MARINO HANDELSVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Heubach, Германия.

  4. WOLFGANG DIEHR

    Германия

    Предприятието WOLFGANG DIEHR, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR VERPFLEGUNGSTECHNIK IVT GMBH

    Германия

    Предприятието INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR VERPFLEGUNGSTECHNIK IVT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Професионални кухни - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. WELT-AUTOMATEN

    Германия

    Предприятието WELT-AUTOMATEN, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Hartheim, Германия.

  7. FRANZ GROSSKÜCHENTECHNIK

    Германия

    Предприятието FRANZ GROSSKÜCHENTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  8. VTECHNIK PLANUNG GMBH

    Германия

    Предприятието VTECHNIK PLANUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  1. WERKSVERTRETUNGEN LERCH GMBH

    Германия

    Предприятието WERKSVERTRETUNGEN LERCH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. STEFAN ERLEMANN

    Германия

    Предприятието STEFAN ERLEMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв March, Германия.

  3. HYGIENE SÜD

    Германия

    Предприятието HYGIENE SÜD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  4. GKS GROSSKÜCHEN KONSTANZER GMBH

    Германия

    Предприятието GKS GROSSKÜCHEN KONSTANZER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. PM - MAUCERI GMBH

    Германия

    Предприятието PM - MAUCERI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ötigheim, Германия.

  6. FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  7. SAPPER GMBH

    Германия

    Предприятието SAPPER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  8. REX-ROYAL SIBOLD GMBH

    Германия

    Предприятието REX-ROYAL SIBOLD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  9. IGUANA MEXICAN BAR & GRILL

    Германия

    Предприятието IGUANA MEXICAN BAR & GRILL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  10. TRAUTWEIN CATERING GMBH

    Германия

    Предприятието TRAUTWEIN CATERING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Пътувания и туризъм, Хотел, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Пътувания и туризъм, и Хотел. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Catering

Брой резултати

81 Фирми