• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cement

Резултати за

Cement

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. KORTE BAUTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието KORTE BAUTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на cement clearing, Epoxy resin applicator, Industrial floor coating, и baseboards. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. VESTER GMBH

    Германия

    Предприятието VESTER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Цимент и добавки, Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Schlierbach, Германия.

  3. BST R. VOIGT GMBH

    Германия

    Предприятието BST R. VOIGT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, Цимент и добавки, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. XAVER KLING AG BAUSTOFFE UND UMWELTTECHNIK

    Германия

    Предприятието XAVER KLING AG BAUSTOFFE UND UMWELTTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Цимент и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  5. FEHR & FEHR KELLERBAU GMBH

    Германия

    Предприятието FEHR & FEHR KELLERBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Груб строеж, Довършителни работи, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRANSPORTBETON ROSENSTEIN GMBH

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETON ROSENSTEIN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Böbingen, Германия.

  2. BBZ BALINGER BETONZENTRALE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BBZ BALINGER BETONZENTRALE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пътен транспорт, Пясъци и чакъли, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  3. IBK FERTIGBAU BETONWERK VILLINGEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието IBK FERTIGBAU BETONWERK VILLINGEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. HURLER TRANSPORTE GMBH

    Германия

    Предприятието HURLER TRANSPORTE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Цимент и добавки, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  5. WELZ GMBH U. CO. KG

    Германия

    Предприятието WELZ GMBH U. CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Цимент и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  1. MEISSNER & SCHULZ GBR

    Германия

    Предприятието MEISSNER & SCHULZ GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Цимент и добавки, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пробиване и сондиране - строителни работи, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Mittelbiberach, Германия.

  2. TRANSPORTBETON SALACH GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TRANSPORTBETON SALACH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Цимент и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  1. RHODE

    Германия

    Предприятието RHODE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Цимент и добавки, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пробиване и сондиране - строителни работи, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. JOUAUX PRÜFLABOR FÜR MINERALISCHE BAUSTOFFE UND BETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JOUAUX PRÜFLABOR FÜR MINERALISCHE BAUSTOFFE UND BETON GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Проектантски бюра - ПГС, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Контрол и регулиране - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Grünsfeld, Германия.

  3. GERHARD KAISER GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD KAISER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Waldbrunn, Германия.

  4. RTM BAUSTOFF LABORATORIUM GMBH

    Германия

    Предприятието RTM BAUSTOFF LABORATORIUM GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. BNA BETONPUMPENDIENST NECKAR-ALB GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BNA BETONPUMPENDIENST NECKAR-ALB GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пътен транспорт, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  6. MBL MINERAL- UND BETONLABOR GMBH

    Германия

    Предприятието MBL MINERAL- UND BETONLABOR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  7. BPD SAUSSELE BETONPUMPENDIENST GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BPD SAUSSELE BETONPUMPENDIENST GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пътен транспорт, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.

  8. FBW FRISCHBETONWERK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FBW FRISCHBETONWERK GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  1. ROTTWEILER TRANSPORTBETON VERWALTUNGS- GMBH

    Германия

    Предприятието ROTTWEILER TRANSPORTBETON VERWALTUNGS- GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

  2. KEHLER BETONZENTRALE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия