• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cleaning

Резултати за

Cleaning

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. OVE PLASMATEC GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    OVE specialises in the activation of plastic parts and the coating and treatment of surfaces of elastomers, moulded parts and O-rings used in industry. Our specialist knowledge of how to reduce friction and wear on elastic components aims to achieve functional, economic and environmentally friendly optimisation of seals which are subjected to dynamic stress in accordance with our customers' individual specifications. Modern plasma technology allows us to adjust the tribological properties of a wide range of elastomers in terms of all customer-specific variables using sophisticated, custom-controlled computer technology.

  2. MOOSSERVICE24 INH. PATRICK BRUDEK

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието MOOSSERVICE24 INH. PATRICK BRUDEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  3. SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHUEA INDUSTRIESERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Wimsheim, Германия.

  4. TECCLEAN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TECCLEAN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  5. BIRGIT BLUMENSTETTER BB-CLEAN

    Германия

    Предприятието BIRGIT BLUMENSTETTER BB-CLEAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Part cleaning, dulling, ribbons, и Brushes. Седалището му е в/ъв Böttingen, Германия.

  2. ASERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието ASERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, building sanitation, refrigeration cabinets, hygiene-sanitary cleaning services, и Хладилни складове. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Противоядрени скривалища - строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Терасиране - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Изгребване на цистерни и резервоари, Терасиране - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Изгребване на цистерни и резервоари. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. PINGUIN

    Германия

    Предприятието PINGUIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на façade cleaning. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  5. AHAD CLEANING COMPANY GMBH

    Германия

    Предприятието AHAD CLEANING COMPANY GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. YAZICI INDUSTRIEDIENSTLEISTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието YAZICI INDUSTRIEDIENSTLEISTUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Herbertingen, Германия.

  2. GEBÄUDEREINIGUNG STUTTGART

    Германия

    Предприятието GEBÄUDEREINIGUNG STUTTGART, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  1. LÖFFLER HAUSHALTSAUFLÖSUNGEN

    Германия

    Предприятието LÖFFLER HAUSHALTSAUFLÖSUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Антики и старинни предмети, и Антики и старинни предмети. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  2. MARYS CLEAN GEBÄUDEREINIGUNG

    Германия

    Предприятието MARYS CLEAN GEBÄUDEREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. DER SAUBERMACHER INH. UTE KRAENZMER

    Германия

    Предприятието DER SAUBERMACHER INH. UTE KRAENZMER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  4. BEYERLE GMBH

    Германия

    Предприятието BEYERLE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на residential drain cleaning, и pipes cleared. Седалището му е в/ъв Eppingen-Kleingartach, Германия.

  5. STARFINISH

    Германия

    Предприятието STARFINISH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Lauffen, Германия.

  6. TEPPICHREINIGUNG JL-CLEAN

    Германия

    Предприятието TEPPICHREINIGUNG JL-CLEAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. TANKSERVICE PUSCHER

    Германия

    Предприятието TANKSERVICE PUSCHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Почистване - услуги, Нефтени горива и добавки, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Simonswald, Германия.

  8. GRUPP & WIELAND SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG GMBH

    Германия

    Предприятието GRUPP & WIELAND SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Инсектициди (срещу насекоми), Почистване - услуги, Органична химия - изходни материали и производни, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Инсектициди (срещу насекоми), и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. WILLM SERVICE GEBÄUDEREINIGUNG

    Германия

    Предприятието WILLM SERVICE GEBÄUDEREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на buildings cleaned, и Window washing. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  2. SCHLATTERER TANKANLAGENBAU - NL ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH

    Германия

    Предприятието SCHLATTERER TANKANLAGENBAU - NL ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Почистване - услуги, Изгребване на цистерни и резервоари, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Нефтени горива и добавки, Почистване - услуги, и Изгребване на цистерни и резервоари. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. MARTINA SAUTER

    Германия

    Предприятието MARTINA SAUTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени перални машини и центрофуги, Крайна обработка на текстилни тъкани, Почистване - услуги, Наем на промишлени съоръжения, Промишлени перални машини и центрофуги, Крайна обработка на текстилни тъкани, Почистване - услуги, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  4. CLEAN HOME CLEAN

    Германия

    Предприятието CLEAN HOME CLEAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. BECHER BAUTENSCHUTZ

    Германия

    Предприятието BECHER BAUTENSCHUTZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Почистване - услуги, Промишлено почистване, Почистване на сгради, Груб строеж, Почистване - услуги, Промишлено почистване, и Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Westerheim, Германия.

  6. STIER GEBÄUDEREINIGUNG & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието STIER GEBÄUDEREINIGUNG & SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на industrial washing. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  7. 1.2.3 SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието 1.2.3 SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Охрана и безопасност - услуги, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Почистване - услуги, Охрана и безопасност - услуги, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. ASERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието ASERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на refrigeration cabinets, и refrigeration system. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  9. PERFACT GMBH

    Германия

    Предприятието PERFACT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Почистване - услуги, Фирма за набиране на кадри, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Почистване - услуги, и Фирма за набиране на кадри. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  10. BSC-WIEHLE

    Германия

    Предприятието BSC-WIEHLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Почистване - услуги, Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Почистване - услуги, и Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно