• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • construction plastic

Резултати за

Construction plastic

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. DS-FASERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DS-FASERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Grosselfingen, Германия.

  2. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. HEINZ HENGSTELER

    Германия

    Предприятието HEINZ HENGSTELER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  4. STREIT UND KRIENER GMBH

    Германия

    Предприятието STREIT UND KRIENER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. ISI PLASTICS GMBH

    Германия

    Предприятието ISI PLASTICS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MANFRED ALBRECHT

    Германия

    Предприятието MANFRED ALBRECHT, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Обзавеждане на оборски помещения, Пластмаси - изделия за строителството, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Обзавеждане на оборски помещения, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rot Am See, Германия.

  2. MAYER ROLLADEN- UND SONNENSCHUTZTECHNIK

    Германия

    Предприятието MAYER ROLLADEN- UND SONNENSCHUTZTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  3. TECHFORM GBR

    Германия

    Предприятието TECHFORM GBR, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Aichhalden, Германия.

  4. IDVA GMBH

    Германия

    Предприятието IDVA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Freiburg Im Breisgau, Германия.

  5. EBERLE SPRITZGIESSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието EBERLE SPRITZGIESSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Niedernhall, Германия.

  1. MACK INSEKTENSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието MACK INSEKTENSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Паркети. Седалището му е в/ъв Setzingen, Германия.

  2. SCHULZE ROLLLADENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SCHULZE ROLLLADENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. RWA-BADEN GMBH

    Германия

    Предприятието RWA-BADEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  2. ALPINA SONNENSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието ALPINA SONNENSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  3. ROLLLADEN MÜLLER GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLLADEN MÜLLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. WESS GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието WESS GMBH & CO.KG, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON

    Германия

    Предприятието AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  6. HALINA BUCHOW

    Германия

    Предприятието HALINA BUCHOW, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  8. ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

  1. PRESTAMO GMBH

    Германия

    Предприятието PRESTAMO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  2. EWALD JOST GMBH

    Германия

    Предприятието EWALD JOST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  3. GIOVANNIS GARDINEN STUDIO

    Германия

    Предприятието GIOVANNIS GARDINEN STUDIO, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Sandhausen, Германия.

  4. REINRAUMPRODUKTE.COM

    Германия

    Предприятието REINRAUMPRODUKTE.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Пластмаси - изделия за строителството, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  5. JOSEF ROMER GMBH

    Германия

    Предприятието JOSEF ROMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  6. ROLLO HUBER

    Германия

    Предприятието ROLLO HUBER, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  7. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието CARBONTEC ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  8. LEDERLEROLLLADENBAU

    Германия

    Предприятието LEDERLEROLLLADENBAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв March Bei Freiburg Im Breisgau, Германия.

  9. ROLLADEN - KUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLADEN - KUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  10. JALOUSIEN-GOCKL GMBH

    Германия

    Предприятието JALOUSIEN-GOCKL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Construction plastic

Брой резултати

170 Фирми