• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • crate

Резултати за

Crate

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. BALCI GMBH

    Германия

    Предприятието BALCI GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  2. SENGÜN INDUSTRIEVERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието SENGÜN INDUSTRIEVERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Güglingen, Германия.

  3. CARGOPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEGÜTER MBH

    Германия

    Предприятието CARGOPACK VERPACKUNGSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEGÜTER MBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  4. KOHLER VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието KOHLER VERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, Дървени кутии и щайги, Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, и Дървени кутии и щайги. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.