• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • crm

Резултати за

Crm

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. COMSELECT GMBH

    Германия

    Предприятието COMSELECT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмни продукти - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Management consultancy, и crm. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. VISUAL4 GMBH

    Германия

    Предприятието VISUAL4 GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмни приложения за връзка с клиенти CRM. Освен това развива дейност и в сферата на crm, и Web page design. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. DATA INTEGRAL GESELLSCHAFT FÜR INTEGRIERTE INFORMATIONS- UND BÜROSYSTEME MBH

    Германия

    Предприятието DATA INTEGRAL GESELLSCHAFT FÜR INTEGRIERTE INFORMATIONS- UND BÜROSYSTEME MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Освен това развива дейност и в сферата на Програмни приложения за връзка с клиенти CRM, Integrated Management Software (IMS), и Програмни приложения за връзка с клиенти CRM. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. SEITER GMBH

    Германия

    Предприятието SEITER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Освен това развива дейност и в сферата на Програмни приложения за връзка с клиенти CRM, и Програмни приложения за връзка с клиенти CRM. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  5. BAUKNECHT SOFTFOLIO. CRM GMBH

    Германия

    Предприятието BAUKNECHT SOFTFOLIO. CRM GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.