• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • die vision

Резултати за

Die vision

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. VISION EXPERTS

    Германия

    Предприятието VISION EXPERTS, e Производител, и работи в сферата на Софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Automation. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. VISION EXPERTS GMBH

    Германия

    Предприятието VISION EXPERTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Изпитателни съоръжения, Информатика - софтуер, Сигнализация - системи и инсталации, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Изпитателни съоръжения, Информатика - софтуер, и Сигнализация - системи и инсталации. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. VERSATILE VISION

    Германия

    Предприятието VERSATILE VISION, e Разпространител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Щанцоване на CD-ROM и DVD, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. IT VISION TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието IT VISION TECHNOLOGY GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  5. EXCEL VISION GMBH

    Германия

    Предприятието EXCEL VISION GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стъкла за очила, контактни лещи и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Оптика - инструменти, Лазер - уреди и инструменти, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Оптика - инструменти, Лазер - уреди и инструменти, Лазер - машини за заваряване и разрязване, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VISOTECT GMBH

    Германия

    Предприятието VISOTECT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Система за индустриални прогнози. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  2. INGENIEURBÜRO DR. OSTLENDER

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO DR. OSTLENDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Система за индустриални прогнози. Освен това развива дейност и в сферата на Анализ на данни, technical consultants in optimizing industrial costs, Анализ на данни, и Electromechanical assemblies. Седалището му е в/ъв Lottstetten, Германия.

  3. VISCON GMBH

    Германия

    Предприятието VISCON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fichtenau, Германия.

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Die vision

Брой резултати

8 Фирми