• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • electroplating

Резултати за

Electroplating

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. EUGEN G. LEUZE VERLAG KG

    Германия

    Предприятието EUGEN G. LEUZE VERLAG KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специализирана преса - издателство. Освен това развива дейност и в сферата на electroplating, и electronics. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  2. DITEC DR. KAHLICH & LANGER GMBH

    Германия

    Предприятието DITEC DR. KAHLICH & LANGER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Галванизиране - машини. Освен това развива дейност и в сферата на electroplating. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. PROBAS.PLATING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    An innovative spirit and precision are our strengths. As a young company, we produce high-quality electroplating products for the international market. We are experts in precious metal coating of micro parts up to large-scale geometrically challenging parts in decorative and technical applications. With our team and managing director Daniel Proba, who has a background working at a long-established electroplating company in Southern Germany, we meet your individual requirements using state-of-the-art processes and systems engineering. Our company site, comprising 5800 square metres, is located in Böbingen an der Rems, a location in Southern Germany providing optimal infrastructure and thriving nature. Our production area comprises 1400 square metres and is equipped with one of the largest fully automatic electroplating plants in Europe for precious metal coatings at the rack, enabling us to produce various gold and bronze coatings with maximum workpiece sizes of up to 16 metres – tailor-made for your projects.

  4. MBW GRUPPE

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието MBW GRUPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Антикорозия - химически препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Никелиране, Electro plating, Plating metals, Chromatisation, Anodisation, Aluminium film, Metal treatment, Surface engineering, и Passivating. Седалището му е в/ъв Rheinmünster, Германия.

  5. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Промишлена кинкалерия, Стомани и метали - машинно обработване, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FEUERVERZINKEREI FZK KARLSRUHE GMBH

    Германия

    Предприятието FEUERVERZINKEREI FZK KARLSRUHE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. JOOS METALLVEREDELUNG GMBH

    Германия

    Предприятието JOOS METALLVEREDELUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Lorch, Германия.

  3. M & E FAHRENBACH METALLVEREDELUNG UND ELOXALBETRIEB UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието M & E FAHRENBACH METALLVEREDELUNG UND ELOXALBETRIEB UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Fahrenbach, Германия.

  4. DOT - DOSTER OBERFLÄCHENTECHNIK INH. SVEN DOSTER

    Германия

    Предприятието DOT - DOSTER OBERFLÄCHENTECHNIK INH. SVEN DOSTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  5. EYB GMBH

    Германия

    Предприятието EYB GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Лакиране на стомани и метали, Галванично поцинковане, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Лакиране на стомани и метали, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  1. STOBAG ALUFINISH GMBH

    Германия

    Предприятието STOBAG ALUFINISH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Wutöschingen, Германия.

  2. DITTES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DITTES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  1. MVB METALLVEREDELUNG BRETTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MVB METALLVEREDELUNG BRETTEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  2. ZINKPOWER LAHR GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ZINKPOWER LAHR GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цинк и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  3. SALMET GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието SALMET GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Метални решетъчни настилки, Галванично поцинковане, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Метални решетъчни настилки. Седалището му е в/ъв Ittlingen, Германия.

  4. EUCREA KONTAKTE SP. Z O.O.

    Германия

    Предприятието EUCREA KONTAKTE SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Sternenfels, Германия.

  5. HANS MÜLLEN

    Германия

    Предприятието HANS MÜLLEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  6. PHS GALVANOTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PHS GALVANOTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  7. WERNER BAJORAT

    Германия

    Предприятието WERNER BAJORAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Галванизиране - машини, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Галванизиране - машини. Седалището му е в/ъв Sulz, Германия.

  8. MUS-TEC METALLVEREDELUNG GMBH

    Германия

    Предприятието MUS-TEC METALLVEREDELUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  1. F. ZIEGELBAUER

    Германия

    Предприятието F. ZIEGELBAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Löchgau, Германия.

  2. ZINK-TECHNIK ELLWANGEN GMBH

    Германия

    Предприятието ZINK-TECHNIK ELLWANGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Полировка на стомани и метали, Галванично поцинковане, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Полировка на стомани и метали, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  3. GALVANOTECHNISCHE OBERFLÄCHEN GMBH

    Германия

    Предприятието GALVANOTECHNISCHE OBERFLÄCHEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  4. E. SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието E. SCHÄFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. GALVANOTECHNIK TENNENBRONN GUNTER MÜLLER

    Германия

    Предприятието GALVANOTECHNIK TENNENBRONN GUNTER MÜLLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  6. FRITZ ZEHNLE METALLVEREDLUNG INH. GERT JOOS

    Германия

    Предприятието FRITZ ZEHNLE METALLVEREDLUNG INH. GERT JOOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Triberg, Германия.

  7. C. JENTNER GMBH

    Германия

    Предприятието C. JENTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  8. KARL WEISSER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието KARL WEISSER GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  9. HAUSY METALLVEREDELUNG GMBH

    Германия

    Предприятието HAUSY METALLVEREDELUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  10. MBW GMBH

    Германия

    Предприятието MBW GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Rheinmünster, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно