• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fehr cie

Резултати за

Fehr cie

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. FEHR & FEHR KELLERBAU GMBH

    Германия

    Предприятието FEHR & FEHR KELLERBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Груб строеж, Довършителни работи, Цимент и добавки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  2. FEHR LACKIERUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието FEHR LACKIERUNGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Лакиране на стомани и метали, Автомобили, Коли от оказион, Каросерии - конструкция, Лакиране на стомани и метали, Автомобили, Коли от оказион, и Каросерии - конструкция. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  3. FEHR BAU GMBH

    Германия

    Предприятието FEHR BAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, Железници - поставяне и поддръжка, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителство, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  4. EDUARD FEHR KG

    Германия