• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fix it

Резултати за

Fix it

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. FIX - UMZÜGE GMBH

    Германия

    Предприятието FIX - UMZÜGE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международно пренасяне, Морски агенции - наематели на кораби, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, и Международно пренасяне. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. GETRÄNKE FIX GMBH

    Германия

    Предприятието GETRÄNKE FIX GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Газирани безалкохолни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  3. MANFRED FIX

    Германия

    Предприятието MANFRED FIX, e Разпространител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Превозни средства от оказион, Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, и Превозни средства от оказион. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  4. MONIKA FIX

    Германия

    Предприятието MONIKA FIX, e Производител, и работи в сферата на Домашни животни. Седалището му е в/ъв Eschbronn, Германия.

  5. KIEFERORTHOPÄDEN REUTLINGEN - DR. KOCH & DR. SCHWINDT

    Германия

    Предприятието KIEFERORTHOPÄDEN REUTLINGEN - DR. KOCH & DR. SCHWINDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спомагателни здравни служби. Освен това развива дейност и в сферата на orthodontic oral surgery, fixed dentistry equipment, и mobile dentistry equipment. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FIX GOLD-EDELMETALL GMBH

    Германия

    Предприятието FIX GOLD-EDELMETALL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Благородни и ценни метали, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Железни и цветни руди, Благородни и ценни метали, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  2. FIX-UMZÜGE NAGOLD

    Германия

    Предприятието FIX-UMZÜGE NAGOLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на removals. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

  3. FSI PERSONALAGENTUR

    Германия

    Предприятието FSI PERSONALAGENTUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирма за набиране на кадри. Освен това развива дейност и в сферата на fixed-term work, и temporary and casual work. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.