• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • foldings

Резултати за

Foldings

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. AGLAS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието AGLAS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прегъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Helmstadt-Bargen, Германия.

  2. SCS-METALL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCS-METALL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прегъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Laser cutting service, laser welding, Machining of sheet metal, Sheet metal work for small batches, Bending sheet metal, Sheet metal constructions, CNC sheet metal work, CNC laser cutting, и CNC laser welding. Седалището му е в/ъв Heimsheim, Германия.

  3. WELDMONT METALLTECHNIK KFT.

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WELDMONT METALLTECHNIK KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прегъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  4. CSP GMBH

    Германия

    Предприятието CSP GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прегъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Pfronstetten, Германия.

  5. KNAPP ENGINEERING

    Германия

    Предприятието KNAPP ENGINEERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лазер - машини за заваряване и разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Прегъване на стомани и метали, laser systems and machinery for cutting metals, и Прегъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.