• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • franke gmbh

Резултати за

Franke gmbh

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. FRANKE WERBUNG E.K.

    Германия

    Предприятието FRANKE WERBUNG E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Типографски знаци. Седалището му е в/ъв Rielasingen-Worblingen, Германия.

  2. FRANKE COFFEE SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието FRANKE COFFEE SYSTEMS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Grünsfeld, Германия.

  3. GEORG FRANKE

    Германия

    Предприятието GEORG FRANKE, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Бичен и обработен дървен материал, Кухо стъкло, Кристални съдове, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Бичен и обработен дървен материал, Кухо стъкло, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  4. ELEKTRONIKBAU FRANKE GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRONIKBAU FRANKE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Ölbronn-Dürrn, Германия.

Намерете оферта за