• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • freitag

Резултати за

Freitag

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. FREITAG 13. WERBEAGENTUR STEFFEN FREITAG

    Германия

    Предприятието FREITAG 13. WERBEAGENTUR STEFFEN FREITAG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SCHÜTT & FREITAG GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÜTT & FREITAG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Промишлено отопление - инсталации и техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  3. FREITAG U. PARTNER STEUERBERATUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието FREITAG U. PARTNER STEUERBERATUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, и Финансово дело - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Stockach, Германия.

  4. FREITAG & KALTENBACH GENERALPLANER GMBH

    Германия

    Предприятието FREITAG & KALTENBACH GENERALPLANER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.