• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • generic pharmaceutical products

Резултати за

Generic pharmaceutical products

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. HARALD SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието HARALD SCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Emmingen-Liptingen, Германия.

  2. ZIF INNOVATIONSSCHMIEDE DENTALTECHNIK DR. KIRSCH GMBH

    Германия

    Предприятието ZIF INNOVATIONSSCHMIEDE DENTALTECHNIK DR. KIRSCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. EUNAXIS MEDICAL GMBH

    Германия

    Предприятието EUNAXIS MEDICAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. SM MEDIZINTECHNIK INH. STEFAN METZGER

    Германия

    Предприятието SM MEDIZINTECHNIK INH. STEFAN METZGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. AMTECH PUPILKNOWLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието AMTECH PUPILKNOWLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Dossenheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAHOLZER GMBH & CO. KG.

    Германия

    Предприятието BAHOLZER GMBH & CO. KG., e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  2. S.& A.MARTIN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието S.& A.MARTIN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Rietheim-Weilheim, Германия.

  3. DENTAL TECHNIK SCHOCH GMBH

    Германия

    Предприятието DENTAL TECHNIK SCHOCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  4. PROTZEK GESELLSCHAFT FÜR BIOMEDIZINISCHE TECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието PROTZEK GESELLSCHAFT FÜR BIOMEDIZINISCHE TECHNIK MBH, e Производител, и работи в сферата на Химия - лабораторни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  5. INSTITUT FÜR ANGEWANDTE FORSCHUNG HTWG KONSTANZ

    Германия

    Предприятието INSTITUT FÜR ANGEWANDTE FORSCHUNG HTWG KONSTANZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  1. VOGT MEDIZINTECHNIK

    Германия

    Предприятието VOGT MEDIZINTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Seitingen-Oberflacht, Германия.

  2. HÖRSYSTEME LINK GMBH

    Германия

    Предприятието HÖRSYSTEME LINK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  1. GROWLAB NUTRITION

    Германия

    Предприятието GROWLAB NUTRITION, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Хранителни изделия и напитки - съставки, Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Albershausen, Германия.

  2. BRIDO FACHGROSSHANDEL FÜR REINIGUNGSTECHNIK UND BETRIEBSHYGIENE

    Германия

    Предприятието BRIDO FACHGROSSHANDEL FÜR REINIGUNGSTECHNIK UND BETRIEBSHYGIENE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. MOLECULAR DEVICES (GERMANY) GMBH

    Германия

    Предприятието MOLECULAR DEVICES (GERMANY) GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Научни уреди и инструменти, и Сигнализация - системи и инсталации. Седалището му е в/ъв Biberach An Der Riß, Германия.

  4. EMOS TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието EMOS TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Illmensee, Германия.

  5. HBK-HYGIENEBERATUNG

    Германия

    Предприятието HBK-HYGIENEBERATUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изделия за хигиена и тоалет. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Качествен контрол и сертификати, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Качествен контрол и сертификати. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. DENTALLABOR E & L GMBH

    Германия

    Предприятието DENTALLABOR E & L GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  7. MAESTRO-DENTAL BENJAMIN PASEKA

    Германия

    Предприятието MAESTRO-DENTAL BENJAMIN PASEKA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  8. CELL CONCEPTS GMBH

    Германия

    Предприятието CELL CONCEPTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Umkirch, Германия.

  1. TRENZYME GMBH

    Германия

    Предприятието TRENZYME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Биотехнологии, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. REINER SCHLACK

    Германия

    Предприятието REINER SCHLACK, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Waldachtal, Германия.

  3. ROLF LUZ GMBH

    Германия

    Предприятието ROLF LUZ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  4. HILT

    Германия

    Предприятието HILT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Althütte, Германия.

  5. M.HUBER FUSSTECHNOLOGIE LTD.

    Германия

    Предприятието M.HUBER FUSSTECHNOLOGIE LTD., e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  6. MERZ MEDIZINTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MERZ MEDIZINTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  7. JUERS PHARMA IMPORT-EXPORT GMBH

    Германия

    Предприятието JUERS PHARMA IMPORT-EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Кафе и чай, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Основни и помощни материали за лекарства, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  8. DYNEX TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието DYNEX TECHNOLOGIES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Denkendorf, Германия.

  9. MAVAND SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието MAVAND SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Химия - лабораторни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Диагностични реактиви, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Диагностични реактиви, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Лекарства. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  10. ORTHO SELECT GMBH

    Германия

    Предприятието ORTHO SELECT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Generic pharmaceutical products

Брой резултати

321 Фирми