• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • heat treatment furnaces

Резултати за

Heat treatment furnaces

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. VOLZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието VOLZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. SARNES INGENIEURE OHG

    Германия

    Предприятието SARNES INGENIEURE OHG, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Промишлени пещи и огнища, и Пещи за термообработка. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  3. AP&S INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието AP&S INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пещи за термообработка. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Внос-износ на обработващи машини, Електричество - компоненти и части, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Внос-износ на обработващи машини, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  4. ROLLMOD GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLMOD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Промишлени пещи и огнища, Пещи за термообработка, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  5. KÖNN GMBH

    Германия

    Предприятието KÖNN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени електрически пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, ovens for heat treating metals, industrial furnaces, и Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DOTECH GMBH

    Германия

    Предприятието DOTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Термообработка на стомани и метали, Термообработка на стомани и метали, и industrial furnaces. Седалището му е в/ъв Sternenfels, Германия.

  2. HAUCK HEAT TREATMENT

    Германия

    Предприятието HAUCK HEAT TREATMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fronreute, Германия.

Филтри

Резултати за

Heat treatment furnaces

Брой резултати

7 Фирми