• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hotel with restaurant

Резултати за

Hotel with restaurant

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. ZUR WESEREI HOTEL- UND GASTSTÄTTEN-BETRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието ZUR WESEREI HOTEL- UND GASTSTÄTTEN-BETRIEBS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, inn, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Kandern, Германия.

  2. VILLAS BAOBAB - FERIENHAUS KENIA

    Германия

    Предприятието VILLAS BAOBAB - FERIENHAUS KENIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Schallstadt, Германия.

  3. HOTEL RITTER DURBACH GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HOTEL RITTER DURBACH GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотели и ресторанти, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Durbach, Германия.

  4. ZUM ROTEN BÄREN, HOTEL UND RESTAURANT GMBH

    Германия

    Предприятието ZUM ROTEN BÄREN, HOTEL UND RESTAURANT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. RAINER & LENI KUBER

    Германия

    Предприятието RAINER & LENI KUBER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, Хотел, Хотели и ресторанти, и Хотел. Седалището му е в/ъв Oberharmersbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BRENNER'S PARK HOTEL GMBH

    Германия

    Предприятието BRENNER'S PARK HOTEL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  2. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. HAZEY GASTRO

    Германия

    Предприятието HAZEY GASTRO, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. OSWALD RESTAURIERUNG

    Германия

    Предприятието OSWALD RESTAURIERUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  5. ELEKTRO-TERTLIDIS GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRO-TERTLIDIS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Телевизори, видео и радиоапарати, Кухни - мебелно обзавеждане, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Телевизори, видео и радиоапарати. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  1. NOWROTH INTRALOGISTIK FRANK NOWROTH

    Германия

    Предприятието NOWROTH INTRALOGISTIK FRANK NOWROTH, e Разпространител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. RGK GROSSKÜCHEN HERSTELLUNGS-GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието RGK GROSSKÜCHEN HERSTELLUNGS-GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  1. EDELSTAHLDESIGN RITTER

    Германия

    Предприятието EDELSTAHLDESIGN RITTER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  2. WOLFGANG DIEHR

    Германия

    Предприятието WOLFGANG DIEHR, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  3. SNÄCK-BÄR VERTRIEB

    Германия

    Предприятието SNÄCK-BÄR VERTRIEB, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Deißlingen-Lauffen, Германия.

  4. KAFFEEWELT UND MEHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието KAFFEEWELT UND MEHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  5. HFM HOFMANN MONTAGEN

    Германия

    Предприятието HFM HOFMANN MONTAGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Auggen, Германия.

  6. SPEYER + HAB GMBH

    Германия

    Предприятието SPEYER + HAB GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Gondelsheim, Германия.

  7. KÜCHENSTUDIO MALY UND WÖRFEL GMBH

    Германия

    Предприятието KÜCHENSTUDIO MALY UND WÖRFEL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  8. HOTEL LUISENHÖHE

    Германия

    Предприятието HOTEL LUISENHÖHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Horben, Германия.

  1. FUTECH

    Германия

    Предприятието FUTECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  2. MEINE KÜCHE GMBH

    Германия

    Предприятието MEINE KÜCHE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  3. BS BODENSYSTEME DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието BS BODENSYSTEME DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Маси и столове, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, Маси и столове, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Gruibingen, Германия.

  4. COFFEE HOTLINE INH. O. TILLER

    Германия

    Предприятието COFFEE HOTLINE INH. O. TILLER, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, Електродомакински уреди - големи уреди, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Автомати, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  5. KÜCHEN FORUM GMBH

    Германия

    Предприятието KÜCHEN FORUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Mönchweiler, Германия.

  6. KÜCHENWELT SEELIG GMBH

    Германия

    Предприятието KÜCHENWELT SEELIG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  7. VTECHNIK PLANUNG GMBH

    Германия

    Предприятието VTECHNIK PLANUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  8. HOTEL KRONE

    Германия

    Предприятието HOTEL KRONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  9. HOTEL-RESTAURANT TRAUBE

    Германия

    Предприятието HOTEL-RESTAURANT TRAUBE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  10. HOTELANLAGE RESIDENZ STEINENBRONN BETRIEBS- UND VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието HOTELANLAGE RESIDENZ STEINENBRONN BETRIEBS- UND VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно