• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • humidifiers

Резултати за

Humidifiers

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. DÖLCO GMBH

    Германия

    Предприятието DÖLCO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Поглъщане на влага - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Груб строеж, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Поглъщане на влага - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. GIEBEL FILTEC GMBH

    Германия

    Предприятието GIEBEL FILTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Поглъщане на влага - техника, Филтриране на въздуха - съоръжения, Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Поглъщане на влага - техника, и Филтриране на въздуха - съоръжения. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  3. J-U-R-G HEILBRONN INH. RALF BILLMANN GERÄTE - VERMIETUNG - VERKAUF

    Германия

    Предприятието J-U-R-G HEILBRONN INH. RALF BILLMANN GERÄTE - VERMIETUNG - VERKAUF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Поглъщане на влага - техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Поглъщане на влага - техника. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.