• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • institute

Резултати за

Institute

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. CINEVISION PRODUCTION SERVICES GERMANY

    Германия

    Предприятието CINEVISION PRODUCTION SERVICES GERMANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Учебни филми. Освен това развива дейност и в сферата на television commercials, production of company videos, и video productions. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. IFPM INSTITUTE

    Германия

    Предприятието IFPM INSTITUTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на industrial process optimisation, automatic industrial processes, и consultation for production control systems. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. ELEMENT. THE RESEARCH NETWORK

    Германия

    Предприятието ELEMENT. THE RESEARCH NETWORK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Комуникация, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Ludiwgsburg, Германия.

  4. TELERESEARCH GMBH

    Германия

    Предприятието TELERESEARCH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. MARKT-PILOT

    Германия

    Предприятието MARKT-PILOT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Търговски справки, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, и Институти за проучване на общественото мнение. Седалището му е в/ъв Beilstein, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SOCIOTREND GMBH

    Германия

    Предприятието SOCIOTREND GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, и Институти за проучване на общественото мнение. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  2. RE: FACTS GMBH

    Германия

    Предприятието RE: FACTS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Комуникация, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. INSTITUT FÜR DEMOSKOPIE ALLENSBACH GESELLSCHAFT ZUM STUDIUM DER ÖFFENTLICHEN MEINUNG MBH

    Германия

    Предприятието INSTITUT FÜR DEMOSKOPIE ALLENSBACH GESELLSCHAFT ZUM STUDIUM DER ÖFFENTLICHEN MEINUNG MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Комуникация, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Allensbach, Германия.

  4. COBUS MARKTFORSCHUNG GMBH

    Германия

    Предприятието COBUS MARKTFORSCHUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. PROFIDATA MARKETINGSERVICES GMBH

    Германия

    Предприятието PROFIDATA MARKETINGSERVICES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Комуникация, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. PRO CONCEPT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PRO CONCEPT GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. CONSULTING PIEZUNKA & SCHAMONI - INFORMATION TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието CONSULTING PIEZUNKA & SCHAMONI - INFORMATION TECHNOLOGIES GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  1. ECHOBOT MEDIA TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието ECHOBOT MEDIA TECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Комуникация, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. ABS MARKTFORSCHUNG INH.STEFAN STRÖHLE E.K

    Германия

    Предприятието ABS MARKTFORSCHUNG INH.STEFAN STRÖHLE E.K, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  3. STAMATIS & PARTNER GBR

    Германия

    Предприятието STAMATIS & PARTNER GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Информатика - софтуер, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, и Институти за проучване на общественото мнение. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. KMS STUDIO UND FELDSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието KMS STUDIO UND FELDSERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Комуникация, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  5. RESEARCH TOOLS

    Германия

    Предприятието RESEARCH TOOLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Комуникация, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  6. DATABLES DIANA ALF

    Германия

    Предприятието DATABLES DIANA ALF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Медийни консултантски услуги и проучвания, Информационни системи, консултантски услуги, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Медийни консултантски услуги и проучвания, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  7. MERZ TECHNOLOGIES

    Германия

    Предприятието MERZ TECHNOLOGIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлена рентгенология - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитване на изделия и материали - институти, Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти, Измервателни уреди и инструменти, Дизайн и производство с помощта на компютър, Изпитване на изделия и материали - институти, Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти, Измервателни уреди и инструменти, и Дизайн и производство с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  8. PLUS ANALYSEN

    Германия

    Предприятието PLUS ANALYSEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Комуникация, Маркетинг - проучвания, Институти за проучване на общественото мнение, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Glottertal, Германия.

  1. FUSSBODEN KAUFBERATUNG

    Германия

    Предприятието FUSSBODEN KAUFBERATUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на furniture for institutions, и floor polishing. Седалището му е в/ъв Böbingen, Германия.

  2. BÜROMÖBEL STUTTGART UEBERSCHÄR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BÜROMÖBEL STUTTGART UEBERSCHÄR GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дървени столове. Освен това развива дейност и в сферата на Маси и столове за обществени помещения, Мебели и рафтове за офиса, Седалки за офиса, Компютърна мебел, Маси и столове за обществени помещения, Мебели и рафтове за офиса, Седалки за офиса, и Компютърна мебел. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. SAE INSTITUTE STUTTGART

    Германия

    Предприятието SAE INSTITUTE STUTTGART, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. RALF HENNING IMMLER

    Германия

    Предприятието RALF HENNING IMMLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебел за заведенията за обществено хранене, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Bietigheim, Германия.

  5. FGH ENGINEERING & TEST GMBH

    Германия

    Предприятието FGH ENGINEERING & TEST GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Качествен контрол и сертификати. Освен това развива дейност и в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Изпитване на изделия и материали - институти, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Изпитване на изделия и материали - институти. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. BREITBILD VISUAL EFFECTS

    Германия

    Предприятието BREITBILD VISUAL EFFECTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Учебни филми. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  7. PROTECH GMBH QUALITÄTSSICHERUNGSSYSTEME UND AUTOMATION.

    Германия

    Предприятието PROTECH GMBH QUALITÄTSSICHERUNGSSYSTEME UND AUTOMATION., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изпитване на изделия и материали. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитване на изделия и материали - институти, и Изпитване на изделия и материали - институти. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  8. SÖHNLE GMBH

    Германия

    Предприятието SÖHNLE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  9. HILDEBRAND GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Institute

Брой резултати

29 Фирми